Η Angelina Jolie μιλάει για όλα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Angelina Jolie μιλάει για όλα

Ειδήσεις, Συνεντεύξεις | 4-6-2014 |

Ο Brad Pitt πήγε τα παιδιά εκδρομές, έτσι η Angelina Jolie βρήκε την ευκαιρία να παρεβρεθεί σε συνεντεύξεις στην Κίνα, και να μας πει πολλά, όχι μόνο για την καριέρα της αλλά και για το ενδεχόμενο ενός sequel του Maleficent. 

Να σας θυμίσουμε ότι στο παγκόσμιο BOX-Office το Maleficent άνοιξε με 170 εκατομμύρια δολάρια, και στην Κίνα θα βγει στις 20 Ιουνίου.

Η Jolie σκηνοθέτησε το επερχόμενο Unbroken, το οποίο αποτελεί την δεύτερη σκηνοθετική της δουλειά μετά και το “Land of blood and Honey”, και έχει εκφράσει ήδη πολλές φορές την επιθυμία να πάιξει λιγότερο και να σκηνοθετήσει περισσότερο.

Σε ότι αφορά την Maleficent: “Θα ήταν πολύ δύσκολο να την ξεπεράσεις. Ίσως μου δοθεί η ευκαιρία να την παίξω ξανά.”

Συνέχισε: “Είμαι πολύ χαρούμενη με το να ξεκινήσω σκηνοθετική καριέρα. Δεν ξέρω αν μπορώ να επιτύχω σε αυτήν την αλλαγή. Αγαπάω να λέω ιστορίες. Μαθαίνεις τόσα πράγματα για την ζωή. Στην περίπτωση μου, και οι δύο μου ταινίες αφορούν την ιστορία, έτσι λοιπόν πρόκειται για μία πλήρη εμπειρία, συν του ότι δουλεύεις πιο κοντά με τους τεχνικούς. Αγαπώ την σκηνοθεσία και θέλω να σκηνοθετήσω κι άλλο. Αν είμαι τυχερή θα σκηνοθετήσω περισσότερο και θα παίξω λιγότερο.”

Στην Κίνα, το  Maleficent είναι μία από τις Χολλυγουντιανές παραγωγές που θα δει το κοινό, με τις υπόλοιπες να είναι τα Edge of Tomorrow, Godzilla, The Guardians of the Galaxy, Automata, Grace of Monaco, Transformers: Age of Extinction.

Όταν ερωτήθηκε για τον συναγωνισμό: “Αυτό που διαφοροποιεί την ταινία είναι ότι έχει δράση και περιπέτεια αλλά διαμορφωμένα έτσι, χωρίς να έχετε ξαναδει κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάτι μοναδικό σε αυτή την ταινία. Έχει ένα πολύ δυνατό μήνυμα.”

Επίσης ερωτήθηκε για την συμμετοχή της κόρης της Vivienne, η οποίο παίζει την μικρή Aurora στην ταινία: “Ο Brad και εγώ, δεν είχαμε ποτέ βλέψεις να κάνουμε τα παιδιά μας ηθοποιούς. Όταν ήμουν στο set ήμουν τρομακτική για τα παιδιά, και όταν πιτσιρίκια έρχονταν στο πλατο, και με έβλεπαν έβαζαν τα κλάματα. Ένα παιδί επί πέντε λεπτά ήταν παγωμένο. Καταλάβαμε ότι θα ήταν δύσκολο να γίνει. Αλλά η Vivienne, δεν έβλεπε ένα τέρας, έβλεπε μόνο τη μαμά της, και έτυχε να μοιάζει και στην Aurora. Ήταν η μόνη που μπορούσε να το κάνει, και ήταν πολύ διασκεδαστικό να δουλεύεις μαζί της.”

Για την εισπρακτική επιτυχία του Maleficent: “Μία τέτοια ταινία την κάνεις για το κοινό, και εύχεσαι το κοινό να φέρει τα παιδιά του για να το ευχαριστηθούν όλοι. Με ενθουσιάζει που αρέσει τόσο πολύ στον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις πράγματα που σε φοβίζουν. Η ιδέα του να ενσαρκώσω τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, με φόβιζε, γιατί ήταν κάποια που αγαπούσα σαν παιδί, και πρόκειται για τέτοιου βεληνεκούς ερμηνεία και φωνή, που δεν χωράνε ημίμετρα για έναν καλλιτέχνη. Το σενάριο είναι τόσο συγκινητικό, ένα από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.”

Το θέμα της Maleficent έκλεισε όταν ερωτήθηκε για το τι θα ήθελε να κρατήσει από την ηρωίδα: “Τα κέρατά της”.

Διαβάστε περισσότερα για: ,