Ο Harisson Ford, επιστρέφει στα γυρίσματα του Star Wars 7 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Harisson Ford, επιστρέφει στα γυρίσματα του Star Wars 7

Ειδήσεις | 22-6-2014 |

Το παλικάρι μας έγιανε, από ότι φαίνεται και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα ρούχα του Has Solo, για να συνεχίσει τα γυρίσματα του Star Wars VII. Ο ηθοποιός φαίνεται ότι έχει αναρρώσει του χειρουργείου στο πόδι, ατύχημα που έγινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Του έπεσε μία πόρτα στο πόδι (μην ρωτάτε το πως, και εμείς απορήσαμε), έτσι χειρουργήθηκε στον αστράγαλο, και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέφει στα Βρετανικά Pinewood Studios, και να συνεχίσει τα γυρίσματα.

Ο Ford μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Οξφόρδης πριν από μία εβδομάδα, όταν μία πόρτα γκαράζ του έπεσε στο πόδι, και αμέσως οι απανταχού fans έσπευσαν να εικάσουν ότι επρόκειτο για την πόρτα του Millennium Falcon, χαρακτηριστικού οχήματος της σειράς.

Ο εκπρόσωπος του Ford δήλωσε: “Το αριστερό του πόδι έσπασε σε ένα ατύχημα. Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία σύντομα. Είναι καλά και ανυπομονεί να γυρίσει στη δουλειά.”

Η Disney, η οποία πλέον έχει εξαγοράσει την Lucas Film, ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά, μέχρι να επιστρέψει στο set o Ford.

Πρέπει να του φερθούν χαλαρά. 71 πατημένα βλέπεις. Give the guy a break. (ατυχής παράκληση)

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,