Η σειρά "Orange is the new black" ενσωματώνει τη νικήτρια Όσκαρ Mary Steenburgen - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η σειρά “Orange is the new black” ενσωματώνει τη νικήτρια Όσκαρ Mary Steenburgen

TV, Ειδήσεις | 17-6-2014 |

Νέα είσοδος στην τρίτη σεζόν της σειράς “Orange is the new black”(OITNB) η Mary Steenburger η οποία το 1980 κέρδισε όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της  στο “Melvin and Howard”.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω Twitter όπου η 61 ετών ηθοποιός έγραψε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την πρώτη μου δοκιμή ρούχων για το ΟΙΤΝΒ !!Θα είμαι ντυμένη με πορτοκαλί ή με μαύρο;”.Δεν αποκάλυψε βέβαια τίποτα σχετικά με το ποιος θα είναι ο ρόλος της.

Και για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε που αλλού την έχετε δει…”Τhe Proposal” (2009), “The Help” (2011), κάποιες από τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει η Steenburgen καθώς και στη σειρά “Justified” όπου εμφανίστηκε ως guest star .

Αναφορικά με τη σειρά ,συνεχίζει και στην τρίτη σεζόν η Yael Stone που υποδύεται τη Lorna Morello μια τρόφιμο με βαριάς μορφής ψύχωση, και ακούγεται πως οι Laura Prepon, Dascha Polanco, Selenis Leyva, Samira Wiley, Adrienne C. Moore και Nick Sandow καθιερώνονται  πλέον στη συνέχεια της σειράς του Netflix το οποίο έκλεισε την τρίτη σεζον του ΟΙΤΝΒ το Μάιο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν(6 Ιουνίου)!!

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,