Ο Fincher και η Mara ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Fincher και η Mara ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους;

Ειδήσεις | 11-6-2014 |

Φήμες θέλουν τoν David Fincher και τη Rooney Mara να συνεργάζονται για τρίτη φορά μετά το Social Network και το The Girl With The Dragon Tattoo. Αυτή τη φορά για το Red Sparrow, ένα κατασκοπικό θρίλερ, βασισμένο στο βιβλίο του Jason Matthews, που εγκατέλειψε ο Aronofsky φέτος τον Ιανουάριο. Σεναριογράφος θα είναι ο Eric Warren Singer (American Hustle).

Η ταινία διαδραματίζεται στη σημερινή Ρωσία, όπου πρωταγωνιστούν δυο κατάσκοποι. H μια κατάσκοπος είναι η Dominica Ergorova, το “σπουργίτι” που αποπλανεί έναν άλλο πράκτορα της CIA, το Nathaniel Nash. Η ιστορία συνεχίζεται με τους δυο κατασκόπους να ερωτεύονται και έτσι να βάζουν τους εαυτούς τους και όλους τους γύρω τους σε κίνδυνο. Tελικά η Dominica προσπαθεί να εκδικηθεί τα αφεντικά της και γίνεται διπλή πράκτορας της CIA.

Παρ’όλο που το  story έχει ξανα ειπωθεί,  με τη σκηνοθετική ματιά του Fincher, μπορούμε να περιμένουμε με ανυπομονησία κάτι αρκετά διαφορετικό.

Η εταιρεία Fox, είναι ακόμα στις διαπραγματεύσεις με τον Singer, αφού θέλει πρώτα να κλείσει συμβόλαια με τον Fincher και την Mara.