Η αμήχανη στιγμή που ο διευθυντής της Paramount θεωρούσε "φαντασιοπληξία" τις ταινίες με Σουπερ-ήρωες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η αμήχανη στιγμή που ο διευθυντής της Paramount θεωρούσε “φαντασιοπληξία” τις ταινίες με Σουπερ-ήρωες

Ειδήσεις | 18-6-2014 |

Καλά διαβάσατε στον τίτλο. Ναι, ναι. Διότι το Hollywood χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Αυτούς που μπορούν να δουν μακριά, και σε εκείνους που δεν μπορούν να δουν ούτε έξω από το παράθυρό τους. 

Μας είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να μετρήσουμε πόσες ταινίες με υπερ-ήρωες έχουν βγει, αλλά ακόμα δυσκολότερο είναι να μετρήσουμε πόσες αναμένονται και πόσες είναι στις διαδικασίες των διαπραγματεύσεων. Δεν θα γίνουν όλες, αλλά μόνο το γεγονός ότι τόσες πολλές αναμένονται, σημαίνει ότι το Hollywood συνεχίζει να είναι πιστό στο είδος, με μέχρι στιγμής απόλυτα κερδισμένους την Disney, τη Sony και την 20th Century Fox.

Πριν όμως από περίπου 10 χρόνια, αυτό δεν ήταν γεγονός. Και ένα συμβάν το αποδεικνύει. Ο δημιουργός comic Rob Liefeld είχε ένα ραντεβού στην Paramount, με τον πρόεδρο των στούντιο John Goldwyn, προκειμένου να προτείνει την κινηματογραφική διασκευή του comic του με τίτλο, Youngblood, σχετικά με ένα σουπερήρωα. Η απάντηση του προέδρου ήταν ότι το είδος των ταινιών με σουπερήρωες αποτελεί φαντασιοπληξία, και δεν πρόκειται να πετύχει.

Ο Liefeld αποφάσισε ότι τα έχει πάρει στο κρανίο, και αποφάσισε να μοιραστεί τον εκνευρισμό του στον λογαριασμό του στο twitter, δηλώνοντας την αστοχία του studio.

Διαβάστε εδώ τα απολύτως τραγελαφικά tweets του παραγωγού Liefeld, ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει  στην Paramount.

Διαβάστε περισσότερα για: ,