Ετοιμαστείτε για το "How to train your Dragon 4" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμαστείτε για το “How to train your Dragon 4”

Ειδήσεις | 5-6-2014 |

Όχι δεν έχουμε κάνει λάθος. Καλά διαβάσατε. Η τέταρτη συνέχεια της ταινίας είναι πλέον βέβαιη.

Όταν το 2010, η DreamWorks Animation κυκλοφόρησε το How to Train Your Dragon, η έκπληξη αφορούσε το κοινό αλλά και την εταιρεία. Οι σκηνοθέτες Dean DeBlois και Chris Sanders  δημιούργησαν μία βαθιά συγκινητική αλλά και πανέμορφη ταινία, η οποία αποτελεί μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Λογικό ήταν λοιπόν να δημιουργηθεί και ένα sequel, το οποίο θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες την ερχόμενη εβδομάδα και παίχτηκε και στις Κάννες .

Αυτό όμως δεν σταμάτησε τον διευθυντή της εταιρείας Jeffrey Katzenberg από το να ανακοινώσει ότι ΄θα δημιουργηθεί τριλογία πάνω σε αυτό το αντικείμενο, και έτσι οι fans, του γράφοντος συμπεριλαμβανομένου, ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση. Φαίνεται όμως πως οι ιδέες έχουν σταθερή πια ροή στα γραφεία της DreamWorks, και αυτό γιατί μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν πως δεν θα σταθούν στην τριλογία, αλλά το franchise, θα επεκταθεί και με μία τέταρτη ταινία.

Η πρεμιέρα του How to Train Your Dragon 2 ήταν όπως είπαμε στο φετινό φεστιβάλ Καννών, με τους κριτικούς να το αποθεώνουν, και να αναφέρονται σε αυτό σαν μία σίγουρη επιτυχία. Βέβαια ο φόβος είναι μήπως και όλο αυτό ξεχειλώσει, και χάσει την αίγλη του, αλλά εμείς θα παραμείνουμε με την καλύτερη των προθέσεων.

Μείνετε όμως συντονισμένοι στο cinefreaks, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα δούμε πρώτοι το How to train your dragon 2, και θα σας πούμε εντυπώσεις.

how-to-train-your-dragon-2-slice4

Διαβάστε περισσότερα για: