Επιστρέφει ο Jeremy Renner στο Mission: Impossible 5 (;) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιστρέφει ο Jeremy Renner στο Mission: Impossible 5 (;)

Ειδήσεις | 9-6-2014 |

Το Mission: Impossible 5 είναι γεγονός και πέρα από τον Tom Cruise που θα βρίσκεται ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και τον Simon Pegg που όπως γνωρίζουμε ήδη από τον Νοέμβριο, ακούσαμε πρόσφατα για την πιθανή επιστροφή και του Jeremy Renner.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην «Yahoo!» και μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, καθώς και για τις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει μέρος στην τηλεοπτική σειρά «True Detective». Όπως δήλωσε:

«Αυτό τον καιρό νιώθω εγκλωβισμένος ανάμεσα σε αρκετά project, όπως οι Avengers 2, το Mission: Impossible 5 και υπάρχει περίπτωση να βγάλουν και άλλη ταινία Bourne, οπότε δεν έχω χρόνο για να παίξω εκεί. Νομίζω πάντως πως ακόμα και να είχα δεν θα το έκανα.»

Αν και δεν είναι ακόμα επίσημο από την Paramount, o Jeremy Renner φαίνεται πως θα γυρίσει στην επερχόμενη ταινία, ενώ μπορείτε να τον συναντήσετε και στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά «Kill the Messenger», ενώ θα κάνει πέρασμα και από την τηλεοπτική σειρά «Louie». Φέτος τον είδαμε επίσης σε τρία επεισόδια της μίνι—σειράς «The World Wars».

Ανάμεσα στα ονόματα που θα μπορούσαν επίσης να γυρίσουν στο Mission: Impossible 5, είναι και η Paula Patton για την οποία ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Η ταινία αναμένεται να βγει τα Χριστούγεννα του 2015 στους κινηματογράφους της Αμερικής, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie (Edge Of Tommorow, The Usual Suspects, Jack Reacher, Valkyrie και σενάριο Drew Pearce (Iron Man 3).