Μνημείο επικών διαστάσεων στην νέα ταινία “Batman v Superman: Dawn of Justice” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μνημείο επικών διαστάσεων στην νέα ταινία “Batman v Superman: Dawn of Justice”

Ειδήσεις | 18-6-2014 |

Ενώ η ακριβής πλοκή της νέας ταινίας του Batman και του Superman κρατείται ακόμη σαν επτασφράγιστο μυστικό, κάποια στοιχεία από την ταινία έρχονται στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας τι κάνει αυτό το γιγάντιο άγαλμα, που αναπαριστά τον Superman, στο πλατό των γυρισμάτων.

superman-statue-in-batman-v-superman-dawn-of-justice-explained

Σύμφωνα με το Batman-News, το άγαλμα αυτό είναι κομμάτι της τελετής που θα γίνει για να τιμήσουν οι κάτοικοι της Μητρόπολης τον Superman (Henry Cavill) ,που τους έσωσε από τον μοχθηρό στρατηγό Zod (Michael Shannon) στην πρώτη ταινία. Αυτό πάντως σε κάνει και αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατόν οι κάτοικοι μιας πόλης που την έκανε σμπαράλια και που θα χρειαστούν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια για να ξαναγίνει όπως ήταν πριν, να τιμά έτσι έναν εξωγήινο(!) ήρωα; Όσον αφορά τώρα τη σκηνή που σύμφωνα με το σενάριο εκτυλίσσεται δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, εκεί, θα δούμε τον δήμαρχο της Μητρόπολης να αποκαλύπτει το εν λόγω άγαλμα με την βοήθεια μικρών μαθητών που φορούν μπλουζάκια που γράφουν “Superman Survivors”. Φυσικά όλα αυτά δεν θα γίνουν χωρίς την παρουσία των καναλιών, όπως συμπεραίνουμε από τα φορτηγάκια και τα ελικόπτερα που φέρουν τα λογότυπα τους.

Στο ίδιο site βλέπουμε και ένα αφιέρωμα για το αυτοκίνητο που όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, πάντα ονειρευόντουσαν. Το Batmobile λοιπόν, που ο ίδιος ο Zack Snyder (σκηνοθέτης της ταινίας) αποκάλυψε στο twitter, θα έχει απ’ ότι φαίνεται πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά.

Η συνέχεια του “Man of Steel” που έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στην Αμερική στις 6 Μαΐου του 2016, θα κονταροχτυπηθεί με το “Captain America 3”, γιατί και αυτό προβλέπεται να βγει εκείνη την ημερομηνία.

Στο “Man of Steel” το ρόλο του Superman έχει ο Henry Cavill (Immortals), του Batman ο Ben Affleck (“Argo”), της Wonder Woman η Gal Gadot (“Fast & Furious”) (με αρκετή προσθετική στήθους μάλλον) και του Aquaman ο Jason Momoa (“Conan the Barbarian”). Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματά της λαμβάνουν χώρα μαζί με αυτά της ταινίας “Justice League”, η οποία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , , , ,