Είστε έτοιμοι για την επιστροφή του Walter White; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για την επιστροφή του Walter White;

Ειδήσεις | 2-6-2014 |

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα. Με ορισμένα πράγματα δεν παίζεις. Και ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που αφορά το “Breaking Bad”.

Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC, δεν σκοπεύει μάλλον να αφήσει την επιτυχία του Breaking Bad, να τελειώσει. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι ο Bryan Cranston πιθανότατα θα επισκεφτεί για ακόμα μία φορά τις Breaking Bad μέρες του, στο επερχόμενο spin-off,  “Better Call Saul”, το οποίο προς στιγμήν έχει δρομολογηθεί για 24 επεισόδια.

Πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρχουν στη σειρά flashbacks και επεξηγήσεις, στις οποίες θα εμφανιστεί ο Walter White. Όσοι ΔΕΝ έχετε δει τη σειρά σταματήστε να διαβάζετε ΕΔΩ.

Για τους λοιπούς λοιπόν που το έχετε δει, σίγουρα θυμάστε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς, με τον White νεκρό. Οι φήμες τώρα λένε ότι έχει βρεθεί εντυπωσιακός τρόπος επιστροφής του αγαπημένου μας καθηγητή χημείας. Ο ίδιος πάντως ο Cranston, σε συνέντευξη του στο CNN, όταν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη στο φινάλε της σειράς, απάντησε: “Δεν είδατε ποτέ μία νεκροσακούλα να κλείνει. Αν θα επιστρέψει ο Walter; Ποτέ μη λες ποτέ.”

Το “Better Call Saul” επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Bob Odenkirk, Saul Goodman, στα χρόνια πριν γίνει ο δικηγόρος της οικογένειας White, και στην αρχή της καριέρας του, από τις κλήσεις της τροχαίας, μέχρι το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.