"Dinotrux" η νέα παιδική σειρά από Netflix και Dreamworks Animation - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Dinotrux” η νέα παιδική σειρά από Netflix και Dreamworks Animation

Ειδήσεις | 16-6-2014 |

Η Netflix ενώνει τις δυνάμεις της με τη Dreamworks Animation και ετοιμάζει για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους την παιδική σειρά “Dinotrux”. Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται στα ομώνυμα βραβευμένα βιβλία του  Chris Gall και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2015.

Σ’ έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο δράση χτίζεται το τέλειο περιβάλλον για μια περίεργη, σχεδόν απίθανη φιλία ανάμεσα στον Ty και τον Revvit. Οι δυο τους μπλέκονται σε περιπέτειες καθώς περιπλανιούνται σε μια χώρα μηχανών γεμάτη αδρεναλίνη που την κυβερνούν τεράστια μηχανικά πλάσματα όπως οι Tyrannosaurus Trux, Scraptors και Tow-a-constrictors .  Ο Ty  είναι ένας πολύ πιστός T-Trux με ένα μεγάλο όραμα για τη δημιουργία ενός καινούργιου κόσμου κι ο καλύτερός του φίλος ο Revvit είναι ένα διαολεμένα έξυπνο Reptool και εγκέφαλος όλης της υπόθεσης. Παρέα φτιάχνουν έναν απίστευτο κόσμο επικών διαστάσεων που αποτελείται από ομάδες  Dinotrux και Reptools, κάθε μια από τις οποίες έχει τα δικά της προσωπικά χαρακτηριστικά και τις δικές της ιδιαίτερες ικανότητες. Όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τον D-Strux , το μεγαλύτερο και πιο απειλητικό εχθρό τους, που θέλει να διαλύσει όλα όσα δημιούργησαν, ενώνονται για να υπερασπιστούν την κοινωνία τους.

Η Margie Cohn, υπεύθυνη του τηλεοπτικού τμήματος της Dreamworks Animation, δήλωσε ότι το “Dinotrux” δημιουργεί έναν νέο κόσμο με εκθαμβωτικά οπτικά εφέ  και φανταστική δράση σε συνδυασμό με εξαιρετικούς χαρακτήρες και πολλά κωμικά στοιχεία. Στο “Dinotrux” ένας τεράστιος μηχανό-σαυρος γίνεται κολλητός φίλος με ένα μικροσκοπικό πλασματάκι και μέσα απ’ αυτή τη μοναδική σχέση εξελίσσουν τον πρωτόγονο κόσμο τους. Η σειρά αγγίζει θεματικές που, όπως αναμένεται , θα έχουν απήχηση στους μικρούς θεατές της.

Η Cindy Holland, αντιπρόεδρος του τμήματος  Originals Content της Netflix, προσέθεσε ότι ” η DreamWorks αποδεδειγμένα κατέχει το ρεκόρ δημιουργίας αγπημένων χαρακτήρων ” και ότι  ” είναι σίγουρο πως παιδιά και οικογένειες λατρεύουν να ανακαλύπτουν και να βλέπουν μαζί νέες σειρές”, τονίζοντας ταυτόχρονα πόσο ευχαριστημένοι είναι στη Netflix για τη συνεργασία τους με τη Dreamworks, η οποία μετά τις σειρές “Turbo FAST” (2013), “King Julien”, “Puss in Boots” και “Veggie” (2014), συνεχίζεται με το “Dinotrux” και τα “Tales in the House” και “DreamWorks Dragons” που αναμένονται για το 2015.

Κι εμείς οι λίγο μεγαλύτεροι, μη νομίζεις, πεθαίνουμε για έξυπνες παιδικές σειρές. Οι μικροί μας φίλοι είναι ένα έξυπνο κοινό που καταλαβαίνει το καλό χιούμορ. Γι αυτό, κόντρα στην επέλαση της ροζ τσιχλόφουσκας που κατακλύζει την πλειονότητα των παιδικών προγραμμάτων, τρελλαινόμαστε στην ιδέα ενός πρωτότυπου, έξυπνου σεναρίου, ειδικά όταν συνδυάζεται με υψηλής ποιότητας εφέ και φρέσκο μάτι στις κλασικές θεματικές. Αναμένουμε σαν ανυπόμονα παιδάκια τη συνέχεια επί της οθόνης!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,