Ο Darren Aronofsky, στο HBO - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Darren Aronofsky, στο HBO

Ειδήσεις | 6-6-2014 |

Και όχι. Το μέγα δίκτυο δεν θα κάνει ντοκυμανταίρ για τη ζωή και την καριέρα του σκηνοθέτη. Αλλά θα φιλοξενήσει την πρώτη τηλεοπτική παραγωγή, ίσως και σκηνοθεσία.

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες μίας συγχώνευσης χωρίς προηγούμενο. Οι σκηνοθέτες μεταπηδούν από τον κινηματογράφο στην τηλεόραση, και οι κερδισμένοι είναι 2. Το κοινό που πλέον έχει άπειρες επιλογές, και οι ηθοποιού που μπορούν να παίξουν πλέον παντού. Και ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες. Ο Darren Aronofsky, αφήνει για λίγο τα πλατό των The Wrestler, Black Swan και Noah, και άρχισε την μεταφορά μίας τριλογίας επιστημονικής φαντασίας για το HBO.

Η σειρά είναι βασισμένη στην μυθιστορηματική τριλογία της Margaret Atwood με τίτλο MaddAddam. Επικεντρώνεται σε έναν φουτουριστικό κόσμο όπου κυβερνούν οι πολυεθνικές και το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας έχει εξαλειφθεί εξαιτίας της έλλειψης νερού.

Την παραγωγή θα υπογράφει σε συνεργασία με το HBO, η εταιρεία του Aronofsky, Protozoa Pictures. Εκείνος μέχρι στιγμής θα κρατάει τη διεύθυνση παραγωγής, φήμες όμως θέλουν να σκηνοθετεί και ο ίδιος μεγάλο μέρος της σειράς.

Η τριλογία ολοκληρώθηκε το 2013, και αποτελείται από τρία βιβλία, με τίτλους Oryx and CrakeYear of the Flood και MaddAddam.