Ήρθε η ώρα να κάνεις την ιδέα σου πράξη! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ήρθε η ώρα να κάνεις την ιδέα σου πράξη!

Ειδήσεις | 9-6-2014 |

Καλά νέα για σένα που βράζει το κεφάλι σου από ιδέες αλλά κολλάς στην πράξη! Το Kickstarter, αν δεν το ξέρεις,  είναι μια απ’τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες crowdfunding με χρηματοδοτήσεις project συνολικής αξίας μεγαλύτερης από  1 δις δολάρια. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν πια για να βρουν τους πόρους που απαιτεί η πραγματοποίηση της ιδέας τους.

Έτσι, για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η αυξανόμενη απήχηση του site, οι κανόνες απλοποιήθηκαν. Υπάρχει πια η επιλογή “launch now” που βοηθάει τους χρήστες να συνδέονται με άτομα του kickstarter και να ζητούν καθοδήγηση. Εκτός από το γνωστό κανόνα που σου ζητάει να δείξεις ένα μέρος από την πρωτότυπη δουλειά σου, πρέπει πια το project σου να δημιουργεί κάτι που να μπορεί να μοιράζεται με τον υπόλοιπο κόσμο (η αξία του share αναγνωρίζεται!). Ακόμα τα project πρέπει να παρουσιάζονται με λεπτομέρειες, ώστε να δίνεται μια ακριβής εικόνα στους επισκέπτες της σελίδας και να αποφεύγονται οι απάτες.

Βλέπεις ότι τώρα πια δεν έχεις δικαιολογία. Ειδικά εσύ που είσαι επίδοξος κινηματογραφιστής. Ανασκουμπώσου. Οργάνωσε την ιδέα σου. Εκεί έξω υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται και η πρόσβαση σ’ αυτόν μόλις έγινε πιο εύκολη.  Άντε και στα δικά μας!

Δες κι εδώ αν δεν πείστηκες ακόμα για το crowdfunding

Και εδώ

Διαβάστε περισσότερα για: