Η Βόρεια Κορέα σχολιάζει το "Interview", των Seth Rogen και James Franco - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Βόρεια Κορέα σχολιάζει το “Interview”, των Seth Rogen και James Franco

Ειδήσεις | 23-6-2014 |

O δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, διαμέσου του ανεπίσημου (επίσημος δεν υπάρχει, γι’ αυτό) εκπροσώπου του, επιτέθηκε στο “The Interview” με πρωταγωνιστές τους Seth Rogen και James Franco, οι οποίοι στην ταινία εμπλέκονται στην δολοφονία του αρχηγού της Βορείου Κορέας.
“Υπάρχει μία ειδική ειρωνεία στο σενάριο, η οποία δείχνει την απελπισία της Αμερικανικής Κυβέρνησης και της Αμερικανικής κοινωνίας. Η δολοφονία ενός ξένου ηγέτη αντικατοπτρίζει ό,τι έχουν κάνει οι ΗΠΑ σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία και Ουκρανία.” Δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Guardian. Και συνεχίζει: “Και ας μην ξεχνάμε ποιος σκότωσε τον Κένεντυ – Οι Αμερικάνοι. Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος Ομπάμα θα πρέπει να προσέχει την πιθανότητα να θέλουν να σκοτώσουν και εκείνον.”

Ο Franco και ο Rogen ερμηνεύουν έναν παρουσιαστή talk show και τον παραγωγό του αντίστοιχα. Πηγαίνουν για μία συνέντευξη με τον πρόεδρο της Β.Κορέας, και η CIA, το βρίσκει μία καλή ευκαιρία για να εξολοθρεύσει τον δικτάτορα. Έτσι τους στρατολογεί και εκείνοι βγαίνουν από τα νερά τους.

Η ταινία αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, με τον Rogen για γράφει στον λογαριασμό του στο tweeter: “Προφανώς ο Kim Jong Un σκοπεύει να το δει. Μακάρι να του αρέσει.”

Σημείωση: Δείτε σας παρακαλώ τη λεζάντα στην κορυφή της αφίσας.

james-franco-and-seth-rogen-s-the-interview-slammed-by-north-korea

Διαβάστε περισσότερα για: ,