Θα περιμένουμε κι άλλο για το "Better call Saul" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα περιμένουμε κι άλλο για το “Better call Saul”

Ειδήσεις | 21-6-2014 |

Η AMC ανακοίνωσε ότι η σειρά  “Better call Saul” (spin off του Breakin Bad) θα καθυστερήσει κάποιους μήνες να βγει στον αέρα. Συγκεκριμένα, η σειρά θα έκανε πρεμιέρα το Νοέμβριο αλλά τελικά θα ξεκινήσεις αρχές του 2015. Όμως το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Κι εξηγούμαι. Οι προσδοκίες για τη νέα σειρά έχουν αυξηθεί κατά πολύ μόλις μαθεύτηκε ότι έχει ήδη συμφωνηθεί να συνεχίσει και για δεύτερη σαιζόν ενώ καλά καλά δεν ξεκίνησε ακόμα. Ο πρώτος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από 10 επεισόδια και ο δεύτερος από 13. Προς το παρόν το μόνο που μπορεί να σιγάσει (ή και να εντείνει περισσότερο) την ανυπομονησία σου, είναι η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan, σκηνοθετεί το πρώτο επεισόδιο, όπου  παρουσιάζεται ο κεντρικός ήρωας Saul Goodman, διεφθαρμένος δικηγόρος (που θα τον υποδύεται ο Bob Odenkirk) στην προ Walter White εποχή του. Ένας ακόμα απ’τους συνήθεις υπόπτους, ο Peter Gould, που δημιούργησε το χαρακτήρα του Saul Goodman στη δεύτερη σαιζόν του Breaking Bad, θα είναι υπεύθυνος εκτέλεσης της όλης παραγωγής μαζί με τον Gilligan. Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Kean και Jonathan Banks ενώ αναμένεται να συμμετέχουν ως guest οι Aaron Paul και Bryan Cranston, παρ’ ότι δεν έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί οι ρόλοι τους. Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στο Νέο Μεξικό των Η.Π.Α και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο πρόεδρος της ΑMC δήλωσε ότι η διαδικασία παραγωγής του Better Call Saul τρέχει κανονικά κι ότι χρειαζόταν απλώς λίγος παραπάνω χρόνος για να σιγουρευτούν ότι η σειρά, η οποία φέρει μια ταυτότητα αντίστοιχη του Breaking Bad, θα είχε την πρεμιέρα που της αξίζει, χωρίς προχειρότητες και χωρίς συμβιβασμούς. Η απόφαση αυτή, βέβαια, έχει κόστος για το δίκτυο ΑΜC, αφού για μια σαιζόν σχεδόν θα μείνει χωρίς νέες σειρές. Αναμένουμε λοιπόν να διαπιστώσουμε αν άξιζε τον κόπο τελικά!

Better-Call-Saul

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,