Αμετανόητος δηλώνει ο φαρσέρ του Brad Pitt - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αμετανόητος δηλώνει ο φαρσέρ του Brad Pitt

Ειδήσεις | 23-6-2014 |

Ο Vitalii Seduik, είναι ο ουκρανός φαρσέρ, ο οποίος “πλεύρισε” τον Brad Pitt και την Anjelina Jolie, στην παγκόσμια πρεμιέρα του Meleficent, και η τελευταία του ενέργεια: Αρνήθηκε να απολογηθεί. 

Ο ίδιος δήλωσε στο Hollywood Reporter, ότι προσπάθησε να αγκαλιάσει τον Pitt, και όχι να του επιτεθεί. Πρώην παρουσιαστής τηλεοπτικού σόου στη χώρα του, ο ίδιος, έχεις πολλάκις συλληφθεί απάνω σε χαλιά, σε κόκκινα χαλιά, και μετά το τελευταίο συμβάν, καταδικάστηκε σε 17 μέρες κοινωνικής εργασίας για βιαιοπραγία και παράνομη δραστηριότητα.

 Φωτογραφιζόμενος με ένα t-shirt που απεικόνιζε νεαρό τον Pitt, δήλωσε: “Δεν τον λυπάμαι. Έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Και εγώ καθαρίζω τουαλέτες; Συγνώμη αλλά με συγχωρείτε.”

Η προηγούμενη άκρως περίεργη εμφάνισή του ήταν στο προηγούμενο φεστιβάλ Καννών, όταν κρύφτηκε κάτω από το φόρεμα της America Ferrera, για την οποία δήλωσε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει και χειρότερα: “Βασικά, πήγαινα για την Cate Blanchett, γιατί σκέφτηκα ότι, ΟΚ η Blanchett είναι από τις μεγαλύτερες σταρ, άρα θα έχει και το μεγαλύτερο φόρεμα.  Η αστυνομία με ρώτησε αν είδα κάτι. Και τους απάντησα, όχι γιατί το φόρεμα είχε πολύ ύφασμα. Αν προσπαθούσα να χωθώ κάτω από το φόρεμα της Cate, θα με πήγαιναν μέσα για σεξουαλική παρενόχληση.” Λογικό αφού η Blachett φορούσε μία εφαρμοστή φούστα Givenchy.

Η ποινή του περιλαμβάνει καθαρισμό τουαλέτας και ξεχορτάριασμα στο Griffith Park του Los Angeles.

Στο παρελθόν του έχει επίσης την προσπάθεια να φιλήσει τον Will Smith, να χουφτώσει τον Bradley Cooper, και να αρπάξει τον Leonardo Di Caprio, ενέργειες που οδήγησαν στην απόλυσή του από το κανάλι που εργαζόταν, αλλά και την απαγόρευσή εισόδου του σε κάθε κινηματογραφικό φεστιβάλ ή απονομή βραβείων.

Ο Pitt όμως τι λέει για όλα αυτά; : “Μόλις τελείωνα τα αυτόγραφα, όταν με την άκρη του ματιού μου είδα κάποιον να πηδάει από τα κιγκλιδώματα, με πλησίασε, με άρπαξε από το πέτο, και πριν το καταλάβω προσπάθησε να χώσει το κεφάλι του στον καβάλο μου. Δε με πειράζουν οι επιδειξίες, αλλά αν αυτός συνεχίσει, θα χαλάσει μία για πάντα το αίσθημα για τους υπόλοιπους fans. Και θα πρέπει να ξέρει πως αν προσπαθήσει ξανά να μπει κάτω από το φόρεμα κάποιας, θα ποδοπατηθεί.”

Διαβάστε περισσότερα για: ,