Ο Aaron Sorkin ετοιμάζει ακόμα μία διασκευή, από τον συγγραφέα του Moneyball - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Aaron Sorkin ετοιμάζει ακόμα μία διασκευή, από τον συγγραφέα του Moneyball

Ειδήσεις | 24-6-2014 |

Την τελευταία φορά που ο παραγωγός Scott Rudin θέλησε να φέρει μεταφορά βιβλίου του Michael Lewis στη μεγάλη οθόνη, έφτασε μέχρι τα oscar, και ο τότε ήταν το “Moneyball”. Τώρα λοιπόν θέλει να το ξανακάνει με το επόμενο best seller του Lewis, και επιστρατεύει και πάλι τον Αaron Sorkin για την μεταφορά. 

Ο Sorkin, σεναριογράφος των “Moneyball” και “Social Network”, είναι σε συζητήσεις για το Flash Boys, το οποίο αφορά τον χώρο της Wall Street. Και μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο έως βαρετό, αλλά το ίδιο είχε γίνει και με το Moneyball, οπότε μην κρίνουμε ακόμα.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον πρώην προγραμματιστή της Goldman Sachs Sergey Aleynikov και στον ιδρυτή της IEX Brad Katsuyama,  οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εναντιωθούν στις άδικες πρακτικές των μεγαλομετόχων του χρηματιστηρίου.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Michael Lewis, έγινε ξαφνικά ένας από τους αγαπημένους του Hollywood. Πέρα από το Moneyball, είχε γράψει και το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε το “The Blind Side”. Κάθε του βιβλίου είναι ένα εν δυνάμει οσκαρικό σενάριο σα να λέμε.

Ο παραγωγός Scott Rudin από την άλλη έχει στον κατάλογό του τα The Grand Budapest HotelCaptain Phillips,και Inside Llewyn Davis,  καθώς και το επόμενο project του Cameron Crowe με τους Bradley Cooper και Emma Stone.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,