30 εκατομμύρια δολάρια θα πληρώσει η Evan Rachel Wood για το 10 Things I Hate About Life; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

30 εκατομμύρια δολάρια θα πληρώσει η Evan Rachel Wood για το 10 Things I Hate About Life;

Ειδήσεις | 10-6-2014 |

Αξέχαστη θα μείνει αυτή η ταινία για την ηθοποιό;Τώρα έχει και άλλους λόγους εκτός απο 10!να μισεί αυτή την ταινία!

Οι δικηγορικοί εκπρόσωποι της Evan Rachel Wood ισχυρίζονται ότι το να ζητάνε από την ηθοποιό να πληρώσει 30 εκατομμύρια δολάρια για αθέτηση συμβολαίου είναι “τακτική εκφοβισμού των παραγωγών που έχουν οικονομικά προβλήματα”.

Η ηθοποιός  στοχοποιείται από τους παραγωγούς του 10 Things I Hate About Life, (το οποίο δεν είναι sequel του  10 Things I Hate About You ,αλλά είναι από την ίδια ομάδα παραγωγής), επειδή δήθεν εγκατέλειψε την ταινία, στη μέση της παραγωγής. Η υπόθεση της ταινίας είναι ένα ρομαντικό δράμα για έναν άντρα και μια γυναίκα που επαναπροσδιορίζουν τη ζωή τους, μετά από προσπάθειά τους να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, η Evan πληρώθηκε 300.000 δολάρια προκαταβολικά για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την προαναφερθείσα ταινία. Τον Ιανουάριο του 2013 οι παραγωγοί ξέμειναν από λεφτά και τα γυρίσματα σταμάτησαν. Tον Νοέμβριο του 2013,όμως η παραγωγή ξανάρχισε τα γυρίσματα,αλλά η ηθοποιός αρνήθηκε να συνεχίσει τη δουλειά της.

Ο παραγωγός εξήγησε πως παρακάλεσε την Evan Rachel Wood να συνεχίσει τα γυρίσματα της ταινίας και μάλιστα συμφώνησε να την πληρώσει και περισσότερα, αλλά αυτή δεν επέστρεψε πότε στην ταινία. Απαντώντας στη μήνυση, εκπρόσωπος της ηθοποιού είπε στο κουτσομπολίστικο περιοδικό TMZ ” η παραγωγή σταμάτησε τον Φεβρουάριο του 2013, επειδή είχαν ξεμείνει από λεφτά. Παρ’όλα αυτά η ηθοποιός συμφώνησε να συνεχίσει την ταινία τον Νοέμβριο του 2013, που υποτίθεται πως οι παραγωγοί θα είχαν ξεκαθαρίσει τα οικονομικά τους θέματα. Όμως, οι παραγωγοί δεν είχαν συνέλθει ούτε πλήρωσαν την Wood τα λεφτά που της χρωστούσαν. Άρα, οι παραγωγοί της ταινίας αθέτησαν το συμβόλαιο και όχι η ηθοποιός”, καταλήγει ο δικηγόρος της ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα για: