Νέα για το cast του X-Men Apocalypse - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα για το cast του X-Men Apocalypse

Ειδήσεις | 27-5-2014 |

Εδώ καλά δεν έχουμε αφομοιώσει ακόμα το “Days of future Past”, ήδη η άλλη πλευρά του Ατλαντικού μας έχει νέα για την επόμενη ταινία, η οποία έχει ήδη ημερομηνία εξόδου, τον Μάιο του 2016.Από την αρχή λοιπόν, είχαμε ακούσει ότι το X-Men: Apocalypse θα αφορά το cast του First Class. Αλλά από ότι φαίνεται οι δημιουργοί δεν σκοπεύουν να αφήσουν το πρώτο cast στην ησυχία του.

Σε συνέντευξή του ο σεναριογράφος Simon Kinberg επιβεβαίωσε ότι το αρχικό cast, θα είναι σίγουρα αναμεμειγμένο, σε συμπληρωματικούς ή υποστηρικτικούς ρόλους. Μέχρι πριν λίγο καιρό η μόνη βέβαιη συμμετοχή ήταν εκείνη του Hugh Jackman.

O Kinberg σε συνέντευξη πάνω σε αυτό το ζήτημα δήλωσε τα εξής: “Θα εστιάζει βασικά στο First Class, αλλά κάποιοι από τους πρώτους σίγουρα θα εμπλέκονται. Επιστρέφουν McAvoy, Fassbender, Lawrence, Hoult, και όσοι άλλοι χρειαστούν. Δεν θα αποτελεί ένα sequel, στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχουν οι McKellen, Stewart, Berry, και οι λοιποί του original cast. Θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του Fisrt Class, και του Days of Future Past.”

Χωρίς να θέλουμε να σας κάνουμε spoiler, μετά τα γεγονότα του “Days of Future Past”, οι δημιουργοί θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν πλειάδα χαρακτήρων, παλιών και νέων.

Οι φήμες πάντως θέλουν τους Nightcrawler και Gambit να εμφανίζονται.

Υπομονή μέχρι τον Μάιο του ’16.

Διαβάστε περισσότερα για: ,