Η Warner Bros. "πουλάει" τον Ryan Gosling - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Warner Bros. “πουλάει” τον Ryan Gosling

Ειδήσεις | 23-5-2014 |

Όχι κυρίες μου. Μην ανοίγετε τα πορτοφόλια σας. Η Warner Bros. δεν ξεκίνησε την αγοραπωλησία ανθρώπων. Τα πράγματα είναι πιο απλά. Ή μπορεί και να μην είναι. Τι συνέβη λοιπόν στον συμπαθή Ryan;

Η Warner Bros., αγόρασε το “Lost River”, και για εσάς που δεν θυμάστε, μιλάμε για την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Ryan Gosling. Η ταινία προβλήθηκε στο φετινό φεστιβάλ Καννών. Αλλά οι κριτικές δεν ήταν η αναμενόμενες, πράγμα για το οποίο η Warner έχασε το ενδιαφέρον της για την ταινία, και έτσι έχει βγει στην αγορά, προκειμένου να πουλήσει την ταινία σε άλλα στούντιο για διανομή.

Να σας θυμίσουμε επίσης ότι εκτός από την σκηνοθεσία ο Goslin είναι υπεύθυνος για το σενάριο και την παραγωγή, και παίζει και ο ίδιος μαζί με τους Christina Hendricks, Matt Smith, Saoirse Ronan και Eva Mendes.

Διαβάστε την κριτική του δημοσιογράφου του Variety, Justin Chang, και θα καταλάβετε. “Έχεις τον Terrence Malick και τον David Lynch, να αποκτούν μαζί ένα καλλιτεχνικό, γεννημένο από έρωτα παιδί. Το παιδί αυτό απήχθει, στραγγαλίστηκε και δεχόταν συνεχώς κλωτσιές στη μούρη από τον Nicolas Winding Refn. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ίσως και να έμοιαζε ή να ακούγονταν σαν τον Lost River, το οποίο αποτελεί μία γελοία σφαλιάρα από goth αισθητική του Detroit, και σηματοδοτεί το δυσοίωνο σεναριακό-σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ryan Gosling”.

Άουτσ…… Betet luck next time, Ryan…… Next time…..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,