Το πρώτο μουσείο Sci-fi είναι προ των πυλών - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το πρώτο μουσείο Sci-fi είναι προ των πυλών

Ειδήσεις | 10-5-2014 |

Από ότι φαίνεται το είδος Sci-Fi ήταν, είναι και θα είναι αγαπημένο. Πράγμα το οποίο αποδεικνύει ο ενθουσιώδης Huston Huddleston , ο οποίος βρήκε και έσωσε από την καταστροφή τα σκηνικά της γέφυρας του Enterprise από το Star Trek: The Next Generation. Τα βρήκε εγκαταλελειμμένα για πάνω από πέντε χρόνια.

 Έτσι ξεκίνησε μια εκστρατεία σε Kickstarter και Indiegogo, μάζεψε λεφτά, την αποκατέστησε, και την έχει μέχρι στιγμής ταξιδέψει σε 22 συνέδρια παγκοσμίως. Τώρα ο στόχος του είναι μεγαλύτερος. Να φτιάξει το πρώτο “Hollywood Science Fiction Museum”, ακριβώς πάνω στη Hollywood BLvd, κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

ZZ4552AD4F1-550x228

Το δελτίο τύπου γράφει: “Το μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό μουσείο, θα διδάσκει Επιστημονική φαντασία στο Σινεμά, Τηλεόραση, Τέχνη και Λογοτεχνία, αλλά και γεγονότα για το Σύμπαν και την επιστήμη μέσω επιστημονικής φαντασίας. Το μουσείο θα περιλαμβάνει τα ευρήματα του Huston, καθώς και άλλα φημισμένα αντικείμενα από όλο το φάσμα της τεχνολογίας του διαστήματος. Την προσπάθεια ήδη στηρίζουν Paramount, Google, Bentley Systems, Entertainment Earth και οι συγγραφείς των Star Trek, Battlestar Galatica και πολλών άλλων”.

ZZ784D7F65-550x309

Φυσικά, ο Huddleeston έχει ακόμα μεγαλύτερα όνειρα, τα οποία είναι ανέφικτα προς το παρόν. Για αυτό και το μουσείο που θα ανοίξει το 2015 θα είναι σαν δείγμα αυτού που θέλει να δημιουργήσει. Στις φώτο που βλέπετε, ο σχεδιασμός είναι μεγαλεπήβολος, και ακόμα και το 2018, όπως ο ίδιος λέει, φαίνεται πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να πετύχει όλα όσα θέλει. Sτο παρακάνω βίντεο μπορείτε να δείτε την καμπάνια στο Kickstarter. http://youtu.be/dwqR08FSd4E

ZZ751DA3C0-550x309

ZZ39E10CD6-550x309

ZZ6FE9C7141-550x281

ZZ6F9656C8-550x307

ZZ2BFE89B3-550x309

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου μέσα στο μουσείο κάποιες από τις αίθουσες θα περιλαμβάνουν την γέφυρα του Enterprise και της κλασσικής σειράς αλλά και του Star Trek Next Generation, αντικείμενα και κοστούμια από Star Wars, Battlestar Galactica, Doctor WHO, Stargate, Lord of the Rings, Back To The Future καθώς και αυτοκίνητα όπως το Batmobile και τη μηχανή του Tron.

Ο ίδιος ο συμπληρώνει: “Κάθε ηθοποιός που έχω γνωρίσει από την Billie Piper μέχρι τον Karl Urban είναι υποστηρικτικοί και θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους στα εγκαίνιά. Φαίνεται να είναι κάτι που θέλουν όλοι, από τους fans, τους ηθοποιούς, τους παραγωγούς και τους σκηνοθέτες. Θα είναι ένα εκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό μουσείο που θα γιορτάζει την κληρονομιά όλων των εμπλεκόμενων, και θα δημιουργήσει τους καινούριους  Steven Spielberg’s και Stephen Hawking’s.”

 

Διαβάστε περισσότερα για: