Το Netflix ετοιμάζει τον "DareDevil", και έχει και πρωταγωνιστή - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Netflix ετοιμάζει τον “DareDevil”, και έχει και πρωταγωνιστή

Ειδήσεις | 30-5-2014 |

Το Netflix, ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά, ή καλύτερα την τηλεοπτική απόδοση του “DareDevil”, και όχι μόνο αυτό. Τελειώνει και σχετικά νωρίς τα σενάρια για το ποιος θα ενσαρκώσει τον ήρωα. Τα βλέμματα λοιπόν και οι προτάσεις έκλιναν στον Charlie Cox, του”Boardwalk Empire”, ο οποίος, σας θυμίζουμε, καλείται να ενσαρκώσει τον ήρωα καθώς και το alter ego του, τον τυφλό δικηγόρο Matt Murdock. Το Netflix, σκοπεύει να μεταφέρει τη δική του εκδοχή της ιστορίας σε μία μίνι σειρά 13 επεισοδίων.

Το όνομα του Cox, είναι το πρώτο που έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρχει στο cast. O Drew Goddard των “Buffy the Vampire Slayer” και “Lost” άφησε το project σαν δημιουργός, πιθανότατα για να εστιάσει στο “Sinister Six”, το  spin-off του “The Amazing Spider-Man”. Παραμένει βέβαια στην διεύθυνση παραγωγής, δινοντας την θέση του στον Steven S. DeKnight του “Spartacus”.

Ο “Daredevil” αποτελεί κομμάτι μίας ολόκληρης συμφωνίας μεταξύ Netflix και Marvel, τις οποίας λεπτομέρειες ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα.

Ο Cox πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί γουρλής. Είναι το τρίτο project, στο οποίο εμπλέκεται φέτος, με τα δύο πρώτα, ένα χρηματιστηριακό δράμα ala Wall Street, αλλά ακόμα μία δραματική σειρά το “The Ordained”, να μην γίνονται ποτέ, και τα δύο από το CBS.

Ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία…..

charlie-cox-opening-night-jerusalem-01

Διαβάστε περισσότερα για: ,