Τι θα συμβεί στην επόμενη σεζον του "True Detective"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι θα συμβεί στην επόμενη σεζον του “True Detective”;

Ειδήσεις | 30-5-2014 |

Το HBO, μάλλον μας λυπήθηκε, και αποφάσισε να μας ενημερώσει σχετικά με την επόμενη season του “True Detective”.

Ο δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolatto μοιράστηκε κάποιες από τις λεπτομέρειες σε συνέντευξή του στο “To the Best of Our Knowledge”, λέγοντας ότι οι πρωταγωνιστές θα είναι τρεις, και ότι η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια.

“Αυτή τη στιγμή, δουλεύουμε πάνω σε τρεις πρωταγωνιστές. Λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια, και όχι στο LA, αλλά σε κάποια από τα άγνωστα σημεία της περιοχής, και θα προσπαθήσουμε να συλλάβουμε τη συγκεκριμένη ατμόσφαιρα της περιοχής, όπως κάναμε και στην πρώτη. Οι χαρακτήρες είναι όλοι καινούριοι, αλλά είμαι ήδη βαθιά ερωτευμένος με τον καθένα τους. Έχουμε ολόκληρη τη σειρά σε διάφορα σενάρια, και μάλλον θα ξεκινήσουμε το casting μέσα στους επόμενους μήνες”, αποκάλυψε ο Pizzolatto.

Σχολιάζοντας την ίδια τη σειρά είπε: “Στο True Detective, ο κόσμος όλος είναι το έγκλημα. Αυτή η διαφθορά στην ρίζα του κόσμου. Το δηλητήριο αυτής της ρίζας είναι η ίδια η ανθρωπότητα.”

Η πρώτη σεζόν, με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson, τοποθετείτο στην Louisiana. Αμέσως μετά την λήξη της, ο McConaughey, δήλωσε πως δεν θα επιστρέψει στη σειρά.

Η καλύτερη φήμη που ακούσαμε πάντως για την δεύτερη σεζόν, η οποία δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκε, ήταν εκείνη που ήθελε ως πρωταγωνίστρια την Jessica Chastain. Η HBO πάντως έσπευσε να διαψεύσει αυτό το νέο, και μας έκανε όλους να το θέλουμε περισσότερο.

To HBO πάντως, δήλωσε ότι θα ανακοινώσει σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες….

Διαβάστε περισσότερα για: