Θα είναι ο John Hurt, ο Δον Κιχώτης του Terry Gilliam; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι ο John Hurt, ο Δον Κιχώτης του Terry Gilliam;

Ειδήσεις | 12-5-2014 |

Το 2009 ο Terry Gilliam ανακοινώνει το project “The Man Who Killed Don Quixote”, και ο Robert Duvall συμφωνεί στο να ενσαρκώσει τον ήρωα του Θερβάντες, με τον Johnny Depp να συμφωνεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαφημιστή. 

Ο Duvall αποχωρεί, και μαζί με αυτόν και ο Depp. Έτσι η ταινία μπαίνει στο “ψυγείο”. Αλλά κάθε σκηνοθέτης που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Gilliam δεν το αφήνει να περάσει έτσι.

Έτσι πριν από λίγες μέρες στο Derby Film Festival, το ενδιαφέρον του κοινού αναζωπυρώθηκε. Όχι μόνο μάθαμε ότι η ταινία ξεκινάει γυρίσματα μέσα στο 2014, αλλά και ότι τον Δον Κιχώτη, θα ερμηνεύσει κατά πάσα πιθανότητα, ο αγαπημένος μας John Hurt, τον οποίο πιο πρόσφατα είδαμε στο Swonpiercer.

Το σενάριο θα αφορά έναν υπεύθυνο διαφημιστικής εταιρείας, ο οποίος πηγαινοέρχεται από το Λονδίνο του 21ου αιώνα, στην Ισπανία του 17ου, όπου ο Δον Κιχώτης τον μπερδεύει με τον ακόλουθό του, Sancho Panza.

Επίσης η πιθανότητα ο Depp, να επιστρέψει, είναι πολύ μεγάλη.

Φανταστείτε: Johnny Deop, John Hurt σε ταξίδια στο χρόνο, με την ιστορία του Δον Κιχώτη στο background, σε σκηνοθεσία Terry Gilliam. Ανυπομονείτε όσο εμείς;

Διαβάστε περισσότερα για: , ,