Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του "Terminator: Genesis" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του “Terminator: Genesis”

Ειδήσεις | 31-5-2014 |

Και μετά από πολύ καιρό, όχι μόνο έχουμε εικόνες αλλά έχουμε και Extra πληροφορίες. Ο λόγος για την επόμενη προσθήκη στη σειρά των ταινιών του Εξολοθρευτή, “Terminator: Genesis”, στο οποίο βλέπουμε την Emilia Clarke σαν Sarah Connor και τον Arnold Schwarzenegger σαν τον σύμμαχό της. Οι δυο τους μαζί με τον Jai Courtney (Kylie Reese), έρχονται αντιμέτωποι με τον Jason Clarke (John Connor).

Η πλοκή της ταινίας δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη, αλλά περιμένουμε τον Arnold να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του αγαπητού μας ρομπότ.  Ο 66χρονος πια ηθοποιός, είπε πως η γερασμένη του εμφάνιση θα δικαιολογείται, καθώς και ο χαρακτήρας του ακολουθεί το πέρασμα των χρόνων. “Αποτελείται από μεταλλικό σκελετό, αλλά από ανθρώπινο δέρμα. Δέρμα το οποίο γερνάει, ίσως όχι τόσο γρήγορα, αλλά γερνάει.”

Επίσης αποκάλυψε: ” Ο Εξολοθρευτής, θα έχει να κάνει με πολλά ταξίδια στο χρόνο, έτσι θα υπάρχει και ένα νεότερο μοντέλο του  T-800, το οποίο θα επαναπρογραμματιστεί, και θα πέσει σε λάθος χέρια. Θα υπάρχουν πολλές ανατροπές. Αισθάνομαι πολύ καλά για όλο αυτό.”

Οι φήμες λένε ότι το rebbot αυτό, θα συνδέεται με την πρωτότυπη ταινία του James Cameron. Θα υπάρχει, για παράδειγμα, σκηνή όπου κυριολεκτικά, θα δούμε την πρώτη εμφάνιση του Arnold, τους punk τύπους που του επιτέθηκαν, ακόμα και τη σκηνή που κλέβει τα ρούχα του Bill Paxton. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις καινούριες σκηνές.

Ο σκηνοθέτης του “Thor: The Dark World”, Alan Taylor έχει αναλάβει και εδώ την σκηνοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα για: