Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν δείτε το "Extant" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν δείτε το “Extant”

Ειδήσεις | 23-5-2014 |

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε μεταδώσει ότι το CBS, θα φιλοξενήσει τη σειρά “Extant”. Πάμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας. Πρόκειται για ένα φουτουριστικό θρίλερ σχετικό με μία γυναίκα αστροναύτη, τη Molly, (Halle Berry) η οποία προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την οικογένειά της, μετά από μία αποστολή ενός έτους στο διάστημα. Οι εμπειρίες που αποκόμισε, οδηγούν σε συμβάντα που θα επηρεάσουν την πορεία της ιστορίας του ανθρώπινου είδους.

Η σειρά μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα οικογενειακό δράμα, αλλά και σαν μία ιστορία σχετική με την τεχνητή νοημοσύνη, και τον αυξανόμενο φόβο για την εξέλιξη της τεχνολογίας, σε συνάρτηση με το κατά πόσο το ανθρώπινο είδος μπορεί να εκπαιδευτεί. Ακούγεται πολύ πολύ ενδιαφέρον.

Οι Steven SpielbergGreg Walker και Mickey Fisher, ήταν οι τρεις παραγωγοί όπου έδωσαν το σενάριο στο CBS, όπου πέρα από την Berry, το cast θα περιλαμβάνει επίσης και τους Camryn Manheim, Goran Visnjic, Pierce Gagnon, Annie Wersching και Grace Gummer.

Ακολουθούν 5 πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζεται πριν το δείτε:

1. Η σειρά θα ακολουθεί το πρότυπο του Under the Dome, με αυτό να σημαίνει πως, αν η σειρά είναι επιτυχημένη, θα οδηγηθεί σε δεύτερη σεζόν, με την Berry στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα ξεκινήσει με 13 επεισόδια, και από εκεί και πέρα το κοινό θα κρίνει.

2. Η σειρά θέτει ένα ουσιώδες ερώτημα: Τι μας κάνει ανθρώπους; Μπορούν οι μηχανές να γίνουν άνθρωποι; Αυτές τις απορίες σκοπεύει να απαντήσει ο δημιουργός και παραγωγός, Greg Walker λέγοντας πως αυτά τα ερωτήματα ερευνά η σειρά, με άξονα, μία οικογενειακή ιστορία.

3. Η Berry δήλωσε πως ο χαρακτήρας της Molly, ήταν από εκείνους με τους οποίους μπορείς να ταυτιστείς, μεδεδομένο ότι είναι και οι δύο μητέρες. Η Molly, έχει ένα γιο, ο οποίο είναι ένα μηχάνημε τεχνητής νοημοσύνης, και κατά την επιστροφή της διαπιστώνει ότι είναι ξανά έγκυος, κυοφορώντας όμως μία εξωγήινη οντότητα. “Την ένιωσα στο DNA μου. Μπορεί να μην είμαι αστροναύτης, ή επιστήμονας, αλλά ένιωσα την ανθρωπιά της, και τη μάχη της να κάνει αυτό που αγαπά, αλλά να είναι και μητέρα.”, αναλύοντας τον ρόλο της. Θέλησε να ερμηνεύσει έναν περίπλοκο χαρακτήρα που δεν δέχεται να θυματοποιηθεί, κλείνοντας με το ότι στην τηλεόραση υπάρχουν πια οι καλύτερα ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, πράγμα το οποίο και η ίδια και οι συνάδερφοί της συζητούν στο Hollywood, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

4. Ο Spielberg, σημειώνει ότι η απαρχή του Extant, ήταν το Gravity, και παρόλη την εμπειρία της Berry σε γυρίσματα με καλώδια (βλ. Storm στους X-Men), παραδέχτηκε ότι αρρώστησε πολλές φορές με ναυτία κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των σκηνών μηδενικής βαρύτητας.

5. Η Berry επίσης δήλωσε ότι θα υπάρχουν πολλά στοιχεία από το “Μωρό της Rosemary”, καθώς και οι δύο είναι σε ενδιαφέρουσα, χωρίς να ξέρουν τι να περιμένουν. “Κατά την περίοδο των γυρισμάτων, έπρεπε να αποφασίσουμε, τι θα είναι αυτό”. Οι παραγωγοί, πάντως απεκάλυψαν ότι η Molly, δεν θα είναι έγκυος όλη την διάρκεια του πρώτου κύκλου. Αυτό στο οποίο θα επικεντρωθεί η σειρά θα είναι αν τα ρομπότ, συμπεριλαμβανομένου και του Ethan, του γιου της Molly, μπορούν να μάθουν να είναι άνθρωποι. Θα μπορούν να μάθουν να αγαπούν; Αλλά θα μπορούν και οι άνθρωποι να αγαπούν κάτι που δεν είναι αληθινό;

Το “Extant”, θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου από το CBS.

Διαβάστε περισσότερα για: ,