Το "Out in the Night", έρχεται για να προκαλέσει - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Out in the Night”, έρχεται για να προκαλέσει

Ειδήσεις | 9-5-2014 |

Ο αρχικός του τίτλος ήταν “The Fire This Time”. Ο τίτλος άλλαξε σε “Out of the Night”. Πρόκειται να το ντοκυμανταίρ της Blair Doroshwalther, και θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου του Los Angeles.

Πριν από δύο χρόνια η ταινία είχε λάβει επιχορήγηση της τάξεως των 15.000 δολαρίων, από ίδρυμα The Women In Film Foundation’s Film Finishing Fund (WIFF FFF), το οποίο επιχορηγεί ταινίες και Project από γυναίκες ή που αφορούν γυναίκες.

Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Τι το ενδιαφέρον υπάρχει; Η υπόθεση του ντοκυματαίρ, από μόνη της αποτελεί έκπληξη και σοκ. Πριν από κάποια χρόνια 4 Αφροαμερικανίδες δέχτηκαν επίθεση από ένα μεσήλικα. Τα κανάλια κάλυψαν το γεγονός με ένα πρωτότυπο τρόπο. Χρέωσαν την επίθεση στις 4 γυναίκες, καθώς ο άντρας τραυματίστηκε καθώς εκείνες υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους. Και καταδικάστηκαν για την επίθεση ως συμμορία Λεσβιών, και έμειναν γνωστές σαν οι “New Jersey Four”.

Το Out In The Night αφηγείται την ιστορία της δίκης των γυναικών και των ποινών, καθώς και την πολύχρονη προσπάθεια συγγενών και ακτιβιστών, για να απελευθερωθούν, αποκαλύπτοντας πως τα ΜΜΕ, η ομοφοβία και ο ρατσισμός δούλεψαν μαζί για να στιγματίσουν και να θυματοποιήσουν έγχρωμους. Οι 4 γυναίκες είναι οι Renata Hill, Patreese Johnson, Terrain Dandridge, και η  Venice Brown.

Ένα χρόνο πριν η σκηνοθέτης κατάφερε να εξοικονομήσει 26.000 δολάρια μέσω του Kickstarter.

Δείτε το trailer :

Διαβάστε περισσότερα για: