Ο Matt Damon επιστρέφει σαν Bourne, αλλά με προϋποθέσεις - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Matt Damon επιστρέφει σαν Bourne, αλλά με προϋποθέσεις

Ειδήσεις | 7-5-2014 |

Πολλές φορές στο παρελθόν ο Matt Damon έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην σειρά ταινιών του “Bourne”, αλλά υπό έναν σημαντικό όρο.

Να επιστρέψει σκηνοθετικά και ο Paul Greengrass. Και ενώ η Universal, ετοιμάζει ήδη την επόμενη ταινία του franchise, ο Damon, εμμένει στην άποψή του.

Σε καινούρια συνέντευξη, ο ηθοποιός δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε πρόταση για την επιστροφή σαν κατάσκοπος με αμνησία, αρκεί να υπάρξει και ένα σενάριο, όπου θα βοηθήσει εκείνον και τον σκηνοθέτη στο να πάνε την ιστορία παρακάτω.

“Ήμουν πάντα ανοιχτός σε αυτό, αν ο Greengrass είναι ο σκηνοθέτης. Απλά δεν έχουμε βρει ακόμα την ιστορία. Αν κάποιος από τους θεατές σκεφτεί μία, παρακαλείται να την αποστείλει στην Universal. Πάντα αισθανόμουν ότι τελείωσε καλά. Αγαπώ αυτόν τον χαρακτήρα, και θα ήθελα να μάθω τι του συνέβη”, ολοκλήρωσε την δήλωσή του ο Damon.

Η συνεργασία του Damon με την σειρά τελείωσε στην τρίτη ταινία, όπου και αποχώρησε ο Greengrass και μαζί του και ο ηθοποιός. Η Universal προσπάθησε να επαναφέρει τον ηθοποιό, αλλά εκείνος αρνήθηκε λόγω απουσίας του σκηνοθέτη.

Ο σκηνοθέτης πάντως δήλωσε ότι με την σειρά τελείωσε και δεν σκοπεύει να δουλέψει σε μία ακόμα ταινία. Οπότε ξεχνάμε και τον Damon.

Η επόμενη πάντως ταινία με πρωταγωνιστή και πάλι τον Jeremy Renner, σαν  Aaron Cross αναμένεται τον επόμενο Αύγουστο.