Ο Karl Urban προτείνει οι fans να πληρώσουν για το sequel του "Dredd" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Karl Urban προτείνει οι fans να πληρώσουν για το sequel του “Dredd”

Ειδήσεις | 23-5-2014 |

Αν θέλουμε να μείνουμε πιστοί στην παράδοση και στα δημώδη, αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε για την συγκεκριμένη είδηση είναι το “Καλόμαθε η γριά στα σύκα”, διότι οι πλατφόρμες κοινωνικής χρηματοδότησης, βλ. Kickstarter, ήταν να μην γίνουν μόδα. Ο Karl Urban λοιπόν, πρωταγωνιστής του remake, “Dredd”, έχει αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι υπάρχουν συζητήσεις για συνέχεια της ταινίας, με τον παραγωγό Adi Shankar, να αναφέρεται σε αυτό σαν πολύ μακρινό στόχο. Τώρα ο ηθοποιός προτείνει στους fans, να ξεκινήσουν καμπάνια χρηματοδότησης ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί νωρίτερα η δημιουργία του επόμενου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην φετινή Motor City Comic Con, δήλωσε αισιόδοξος για την δημιουργία του sequel, χωρίς βέβαια να το επιβεβαιώνει. Σύμφωνα με το ComicBook.com, κάλεσε μετά από αυτό τους fans, λέγοντας πως δεν θα είχε πρόβλημα με το να ερμηνεύσει ξανά τον ρόλο του Δικαστή. Αυτός όχι. Εμάς από την άλλη, δε μας ρώτησε και κανείς.

Το “Dredd”, βρισκόταν κάτω από την ετικέτα του “R”, και κατάφερε παγκοσμίως να “βγάλει”, 41 εκατομμύρια δολάρια. Πέρσι, όταν ερωτήθηκε ο παραγωγός δήλωσε: “Είναι μάλλον απίθανο. Γίνονται βέβαια συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάποιο γαμ***** σενάριο. Ήταν μία ανεξάρτητη παραγωγή, πράγμα που αλλάζει όλες τις διαδικασίες, καθώς κάθε χώρα αγόρασε ξεχωριστά την ταινία, και τώρα για κάποιο sequel, όλες οι εταιρείες, θα πρέπει να αποστραφούν από τα δικαιώματα”.