Ο Johnny Depp, αγνώριστος - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Johnny Depp, αγνώριστος

Ειδήσεις | 19-5-2014 |

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε μεταδώσει ότι είχε βρεθεί η παρτενέρ του Johnny Depp, για το επερχόμενο “Black Mass“. Και ενώ η περιέργιά μας, δεν ήταν πολύ “στα πάνω” της, αυτό άλλαξε δραματικά μόλις είδαμε την παραπάνω φωτογραφία από τα γυρίσματα. Ο Depp καλείται να ερμηνεύσει τον ρόλο του αρχηγού της Μαφίας στην Βοστώνη, Whitey Bulgar, στη βιογραφία που ετοιμάζει ο Scott Cooper, του “Crazy Heart“. Αν εξαιρέσεις το πρόσφατο “Lone Ranger”, o Johnny μας, όταν είναι να μεταμορφωθεί του βγαίνει σε καλό. Εδώ λοιπόν τον βλέπουμε τελείως αλλαγμένο.

Στα της ταινίας: Ο Bulger ήταν πληροφοριοδότης του FBI, με σκοπό να “ρίξει” μία μαφιόζικη οικογένεια υπεύθυνη για επιθέσεις στην περιοχή δικαιοδοσίας του. Ωστόσο, αργότερα κατηγορήθηκε ο ίδιος για ανάμειξη με την μαφία, έγινε φυγάς μέχρι τη σύλληψη του του 2011.

Ο Joel Edgerton θα παίξει τον πράκτορα του FBI, John Connolly, υπεύθυνο της σύλληψης και παιδικός φίλος του Bulger. Ο Guy Pearce θα ερμηνεύσει τον αδερφό του Bulger, Bill, ο οποίος ήταν πρόεδρος στη Γερουσία της Μασσαχουσέτης, κατά την περίοδο της δράσης του Bulger. 

UPDATE: Η ταινία απέκτησε ημερομηνία εξόδου για τις αμερικανικές αίθουσες την 18η Σεπτεμβρίου του 2015.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,