Ο Ant-Man της Marvel, ξέμεινε από σκηνοθέτη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ant-Man της Marvel, ξέμεινε από σκηνοθέτη

Ειδήσεις | 26-5-2014 |

Ο κύριος στην φωτογραφία είναι ο σκηνοθέτης Edgar Wright, και μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας “Ant-Man”, από το σύμπαν της Marvel. Και όταν λέμε ήταν, εννοούμε ότι μετά χρόνια δουλειάς πάνω στο Project, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι λύνεται η συνεργασία τους, αφήνοντας έτσι την ταινία ακέφαλη.Ο Wright εργάζεται στην ταινία από το 2006, με συμβολή στο σενάριο και την παραγωγή, και αυτή τη στιγμή το όνομά του απουσιάζει από τον οτιδήποτε αφορά τον ήρωα της Marvel.

“Η Marvel και ο Edgar Wright, από κοινού δηλώνουν ότι στούντιο και σκηνοθέτης, δε θα συνεργαστούν στον Ant-Man, εξαιτίας διαφορών οπτικής για την ταινία. Η απόφαση λήφθηκε κοινή συναινέση, και δεν θα επηρεάσει την έξοδο της ταινίας στις 17 Ιουλίου, του 2015. Νέος σκηνοθέτης θα ανακοινωθεί σύντομα.”. Έτσι λέει η επίσημη ανακοίνωση από το στούντιο.

Στο cast της ταινίας ήδη έχουν υπογράψει οι Evangeline Lilly, Michael Douglas και ο Paul Rudd σαν Ant-Man. Το Variety μετέδωσε ότι ο νέος σκηνοθέτης έχει βρεθεί, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Το σενάριο έχει προκύψει από την αντίστοιχη σειρά βιβλίων κόμικ, αλλά και από τις εμφανίσεις του ήρωα στα Captain America, Thor, X-Men, Wolverine και Amazing Spider-Man, και αφορά έναν επιστήμονα, ο οποίος αποκτά την ικανότητα να κοντρολάρει έντομα.

Οπλιστείτε με τα εντομοκτόνα σας, και μείνετε συντονισμένοι για νεότερα.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,