Ο Alfonso Cuaron, λέει όχι. Πάλι. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Alfonso Cuaron, λέει όχι. Πάλι.

Ειδήσεις | 29-5-2014 |

Χωρίς κανένα από αυτά τα “Όχι”, να είναι επίσημες προτάσεις. Μέχρι στιγμή ο σκηνοθέτης του Gravity, διαψεύδει φήμες.Η πρώτη, όπως σας είχαμε μεταδώσει, αφορούσε το prequel της “Λάμψης”, όπου τελικά δεν ισχύει. Τώρα οι φήμες ήθελαν τον Alfonso Cuarón, να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη της νέας τριλογίας της  JK Rowling, Fantastic Beasts and Where to Find Them, η οποία θα αποτελεί prequel της σειράς του Harry Potter, με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα περίπου 70 χρόνια, πριν τη “Φιλοσοφική Λίθο”.

Δίνοντας συνέντευξη από την Τοσκάνη επιβεβαίωσε την άρνηση σου όχι μόνο για το “Fantastic Beasts”, αλλά και για το γεγονός ότι δεν σκοπεύει να σκηνοθετήσει sequel του Gravity.

“Για τους επόμενους μήνες τα σχέδια μου αφορούν το να τελειώσουν τα παιδιά μου με το σχολείο, και το που θα πάω διακοπές το καλοκαίρι. Προσπαθώ να επανασυνδεθώ με τη ζωή, δεν έχω συγκεκριμένα σχέδια”. Μην ξεχνάτε ότι ο Cuaron, έχει συνεργαστεί στο σύμπαν του Harry Potter, σκηνοθετώντας το 2004, τον “Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν”.

“Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα. Αγαπώ πολύ αυτό τον κόσμο, και θαυμάζω ολοκληρωτικά την JK Rowling,” λέει ο Cuarón. “Αλλά για το σήμερα, projects που περιστρέφονται σε πολλά οπτικά εφέ, δε με προσελκύουν. Ήμουν σε κάτι τέτοιο τα τελευταία 5 χρόνια, και τώρα θέλω να πάρω τις αποστάσεις μου”.

Η θέση του σκηνοθέτη για το πρώτο σενάριο δια χειρός JK Rowling είναι πάντως κενή. Οπότε σπέυσατε…

Διαβάστε περισσότερα για: ,