Και το "Hannibal", καλά κρατεί - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και το “Hannibal”, καλά κρατεί

Ειδήσεις | 29-5-2014 |

Για όσους δεν βλέπετε τη σειρά, θα σας προτείναμε να την ξεκινήσετε. Τώρα, για όσους την βλέπετε, να σας θυμίσουμε ότι στο φινάλε της 2ης, τα πράγματα ταρακουνήθηκαν ελαφρώς. Ο δημιουργός του show, Bryan Fuller, σχεδίαζε βασικά να κρατήσει την πρωτότυπη ιστορία για τις πρώτες τρεις σεζόν, και να επικεντρωθεί στα storylines, του “Red Dragon”, για την τέταρτη σεζόν και κάτω.

Ωστόσο διαπιστώσαμε πως ο Fuller, δεν φοβήθηκε να αλλάξει και να προσαρμόσει τα παρελθόντα των ηρώων, πιστός πάντα και στις υποθέσεις των βιβλίων. Για παράδειγμα, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του “Red Dragon”, το έχουμε ήδη δει, και όχι μόνο από αυτό. Πολλές από τις ιστορίες έχουν γίνει ήδη, είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο.

Μην απορείτε πάντως για την απουσία στοιχείων από τη “Σιωπή των Αμνών”, καθώς νομικά κολλήματα απαγορεύουν τη χρήση πολλών στοιχείων του βιβλίου, όπως τους χαρακτήρες των Clarice Starling, Benjamin Raspbell και Jame Gumb.  Η σειρά πάντως από ό,τι λέγεται ίσως να αλλάξει και πάλι δεδομένα στην επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Fuller στο TV Guide, είπε σχετικά με το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν: “Θα είναι σα να βλέπεις πιλότο καινούριας σειράς, αφού όλα θα είναι διαφορετικά. Και αφού θα απέχουν όλα πολύ από την προηγούμενη σεζόν, ελπίζω να το έχουμε σκεφτεί καλά.”

Και συνεχίζει: “Η τρίτη σεζόν θα έχει πλάκα, καθώς έχουμε πάρει πολλά στοιχεία από τα “Hannibal Rising”, και “Hannibal”, τα έχουμε συνδυάσει ώστε να φτιάξουμε μία version της σειράς, σε στυλ Φρανκεστάιν. Η ελπίδα μου είναι να πούμε μία τελείως διαφορετική ιστορία Hannibal Lecter, αλλά και να συναντήσουμε χαρακτήρες όπως τους Francis Dolarhyde και Lady Murasaki.”

Σας θυμίζουμε ότι η σειρά προβάλλεται από το NBC, και έχει ήδη ολοκληρώσει 2 σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα για: