Και ο "Doctor Who", στο "Terminator: Genesis" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και ο “Doctor Who”, στο “Terminator: Genesis”

Ειδήσεις | 9-5-2014 |

Δεν μιλάμε για τον χαρακτήρα αυτόν κάθε αυτόν. Αν και θα είχε ένα ενδιαφέρον, η αλήθεια είναι. Η Paramount, επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Matt Smith, του αγαπητού μας “Doctor Who”, στο reboot του Εξολοθρευτή, το τιτλοφορούμενο “Terminator: Genesis”.

Σε δελτίο τύπου της εταιρείας αναφέρεται ότι ο Smith, θα ενσαρκώσει έναν νέο χαρακτήρα, ο οποίος συνδέεται με τον John Connor, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά σε άλλες λεπτομέρειες, ούτε καν στο όνομα.

Ο Άγγλος ηθοποιός, ο 11ος κατά σειρά Doctor Who, συμπληρώνει το ήδη υπάρχον cast των Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons,  Lee Byung Hun.

O Arnie επιστρέφει σαν Εξολοθρευτής, η Emilia Clarke θα είναι η Sarah Connor, o John Clarke θα ενσαρκώσει τον συνονόματό του Connor, o Jai Courtney τον Kyle Reese, και ο Alan Taylor του “Thor: The Dark World”, θα είναι ο σκηνοθέτης.

Καμία λεπτομέρεια σχετικά με το σενάριο δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά οι εμπλεκόμενοι υπόσχονται βαθύ σενάριο, και οπτικά εφέ εντυπωσιακότερα από ποτέ.

Αναμονή λοιπόν, μέχρι τον Ιούλιο του 2015, που η ταινία θα βγει στις αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα για: ,