Η Sigourney Weaver ετοιμάζει την Avatar αμφίεσή της - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sigourney Weaver ετοιμάζει την Avatar αμφίεσή της

Ειδήσεις | 12-5-2014 |

Τι κι αν ο χαρακτήρας της πέθανε στο τέλος του “Avatar”; Ο James Cameron δεν πτοείται, και σκοπεύει να επαναφέρει τη Sigourney Weaver. Η ίδια επιβεβαιώνει την συμμετοχή της και στα 3 επόμενα sequel που έρχονται μέσα στην επόμενη τριετία. “Θα είναι μία περιπέτεια. Θα είναι καταπληκτικά. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι αναλαμβάνω – και τι ο ίδιος ο Cameron αναλαμβάνει – με το να γυρίσουμε 3 Avatar με τη μία, αλλά… ο Peter Jackson το έκανε με το Hobbit, οπότε έχουμε κάτι να εμπνευστούμε”, δηλώνει η ίδια στο Hollywood Reporter.

Τι θα γίνει όμως με τον χαρακτήρα της Dr. Grace Augustine, η οποία πεθαίνει στο πρώτο; “Αποτελεί πρόκληση για εμένα. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά ο ρόλος μου θα διαφέρει σε κάθε ένα από τα καινούρια. Θα μεταμορφώνομαι, κατά κάποιο τρόπο. Θα το ξανασυζητήσουμε αν επιβιώσω (τα γυρίσματα)”.

Το “Avatar 2” αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2016, το “Avatar 3” ένα χρόνο αργότερα και το 4ο, κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Sam Worthington και Zoe Saldana έχουν ήδη υπογράψει στους ρόλους των  Jake Sully και πριγκίπισσας Neytiri αντίστοιχα, καθώς και ο Stephen Lang σαν συνταγματάρχης Quaritch.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,