Η πτήση των Malaysian Airlines γίνεται ταινία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η πτήση των Malaysian Airlines γίνεται ταινία

Ειδήσεις | 19-5-2014 |

Ακόμα δεν το βρήκαμε, το βγάζουμε ταινία. Αυτό νομίζω ότι ταιριάζει περισσότερο στην παρακάτω είδηση.

Και ενώ πολλοί αυτή τη στιγμή λένε ότι θα ήταν ξεκάθαρη αναισθησία να δημιουργηθεί μία ταινία για την ακόμα και σήμερα άφαντη πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών, ο σκηνοθέτης Rupesh Paul αρνείται να αποχωρήσει από το project. Ο Ινδός κινηματογραφιστής υπερασπίστηκε την απόφασή του, να μεταφέρει την τραγωδία στη μεγάλη οθόνη με τίτλο “The Vanishing Act“, κι όλα αυτά τα μάθαμε από το φετινό φεστιβάλ Καννών.

Ο ίδιος λέει: “Κανείς δεν έχει παραπονεθεί ακόμα. Η ταινία δεν πρόκειται να επηρεάσει τις οικογένειες των επιβατών. Θα μπορεί να σταθεί και μόνη της σαν ταινία, παρά της αναφορές στην πτήση MH370, της Malaysia Airlines. Δεν θα υπάρχει κάτι το χαζό. Δεν θα υπάρχει μυστικό όπλο, και σίγουρα ούτε εξωγήινοι. Το όλο γεγονός θα βοηθήσει έμμεσα, αλλά δεν εκμεταλλευόμαστε την τραγωδία. Ο κόσμος δεν θέλει ντοκυμανταίρ, αλλά θέλει θρίλερ. Γιατί να κάνω μία ταινία που δεν αφορά τον κόσμο; Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για παραγωγούς από Μαλαισία και Κίνα. Εκείνοι με πλησίασαν, όχι εγώ.”

To “The Vanishing Act” προωθήθηκε στις Κάννες με το μότο: “H ανείπωτη ιστορία της εξαφανισμένης Μαλαισιανής πτήσης”. Και όχι μόνο έτσι. Έχει και τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το αν εκμεταλλεύεται ή όχι την ιστορία, το αφήνουμε στην κρίση σας, αλλά τουλάχιστον αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν πρέπει να περιμένετε να σας λυθούν απορίες, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα.

 Εγώ θα κλείσω απλά την είδηση με μία απορία. Πότε πρόλαβε;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=l4rKJaGQbcY&w=640&h=360]

Διαβάστε περισσότερα για: , ,