Η Noomi Rapace μαζί με Will Smith, στο νέο Brilliance - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Noomi Rapace μαζί με Will Smith, στο νέο Brilliance

Ειδήσεις | 13-5-2014 |

H Legendary Entertainment βρίσκεται στη κινηματογραφική διασκευή της νουβέλας του Marcus Sakey, με πρωταγωνιστή τον Will Smith. Μάλλον η αναζήτηση της γυναίκας πρωταγωνίστριας, τελείωσε, καθώς η Noomi Rapace βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις, και η συμμετοχή της είναι σχεδόν σίγουρη.

Η σκηνοθεσία θα ανήκει στον Julius Onah, το σενάριο θα υπογράφει ο David Koepp. Ενώ την παραγωγή κρατούν Joe Roth, Thomas Tull, και Jon Jashni.

Η υπόθεση του βιβλίου λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο, όπου μία μειονότητα του κόσμου γεννιέται με εξωπραγματικές ικανότητες, και αποκαλούνται “Brilliants”. Η υπόλοιπη όμως ανθρωπότητα, πανικοβάλλεται, ξεσπά εμφύλιος, ιδανικό γεγονός για ορισμένους.

Ο χαρακτήρας του Smith είναι ένας κυβερνητικός πράκτορας, “brilliant” o ίδιος, με ικανότητες στο κυνήγι, ο οποίος πρέπει να εντοπίσει έναν αντίστοιχο ικανό άντρα, ο οποίος επιθυμεί τη δημιουργία του πολέμου. Η Rapace, θα ενσαρκώσει μία “brilliant”, η οποία κατηγορείται ως τρομοκράτης από την κυβέρνηση. Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα από την Universal, μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,