Η Mary Jane ήταν τελικά στο "The Amazing Spiderman 2" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Mary Jane ήταν τελικά στο “The Amazing Spiderman 2”

Ειδήσεις | 6-5-2014 |

Όταν ανακοινωνόταν πέρσι το cast του The Amazing Spider-Man 2 , μέσα στο ονόματα ήταν και αυτό της Shailene Woodley, στον ρόλο της Mary Jane Watson.

Η Woodley γύρισε τις σκηνές της, οι οποίες όμως δεν πέρασαν στο τελικό μοντάζ, με τον σκηνοθέτη Marc Webb να αποκαλύπτει ότι θα μπορούσαν να προστεθούν στο υλικό της ταινίας.

Ακολουθούν κάποια spoilers, οπότε συνεχίστε με δική σας ευθύνη.

Ο Webb δήλωσε: “Είχε μία μικρή σκηνή στην αρχή, ακριβώς εκεί που ο ήρωας επιστρέφει, και ακόμα μία ανάμεσα σε εκείνη και την Gwen. Η σχέση μεταξύ Peter και Gwen είναι τόσο δυνατή και ιερή, που δεν αισθανόμασταν καλά να την αποδυναμώσουμε με την παρουσία της MJ. Και το κακό είναι ότι η Shailene είναι τόσο άξια ηθοποιός και τόσο κουλ και μαγική, αλλά τα πάντα αφορούσαν την ιερή σχέση. Είναι από εκείνα τα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς”.

Η Woodley εξαρχής δεν θα είχε μεγάλο ρόλο. Θα έκανε κάποιες μικρές εμφανίσεις, πριν την ολοκληρωτική συμμετοχή της στην τρίτη συνέχεια. Αλλά με το κόψιμο των σκηνών της, οι φήμες οργιάζουν ότι δεν θα εμφανιστεί στο 3, πράγμα το οποίο ενισχύεται και από τις αμφιβολίες του Webb, σχετικά με το πρόγραμμά της, καθώς είναι η πρωταγωνίστρια του Divergent.

Το ερώτημα που προκύπτει, τουλάχιστον σεναριακά, είναι το αν ο Spidey, μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της Gwen, και να ξαναγαπήσει.

Ας ελπίσουμε να βρεθεί η λύση, και να δούμε την Mary Jane, όπως πρέπει.

Διαβάστε περισσότερα για: ,