Η βιογραφία του Reagan, από την ρωσική πλευρά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η βιογραφία του Reagan, από την ρωσική πλευρά

Ειδήσεις | 9-5-2014 |

Ακόμα μία βιογραφία ετοιμάζεται. Για ακόμα ένα πρόεδρο της Αμερικής. Μετά τα “Lincoln” και το επερχόμενο Roosevelt είναι καιρός να μάθουμε για την ζωή του Ronald Reagan, αλλά από την οπτική γωνία ενός Ρώσου κατάσκοπου της KGB.

Έτσι τουλάχιστον δηλώνει το Variety.

Η βιογραφία με τίτλο “Reagan” είναι αυτή τη στιγμή στις Κάννες προς αναζήτηση παραγωγών και αγοραστών. Ο σεναριοφράφος του “Space Cowboys“, Howard Klausner έχει αναλάβει και εδώ τη συγγραφή, διασκευάζοντας το υλικό από δύο βιβλία σχετικά με τη ζωή του προέδρου, τα “God and Ronald Reagan: A Spiritual Life“,και “The Crusader: Ronald Reagan and the Fall of Communism“, γραμμένα και τα δύο από τον συγγραφέα Paul Kengor, ο οποίος δηλώνει: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη του σεναρίου, καθώς είναι πιστό στα βιβλία μου, αλλά και στην ιστορία“.

Η διήγηση της ιστορίας θα γίνει από την σκοπιά του βετεράνου πράκτορα της KGB, Viktor Petrovich, ο οποίος μαζί με μία ομάδα κατασκόπων παρακολουθούσε τον Reagan, από την πορεία του σαν ηθοποιός του Hollywood, μέχρι την ολοκλήρωση της οκταετούς θητείας του στον Λευκό Οίκο, από το 1981 έως το 1989. Πρώτος επιλαχόν για να ενσαρκώσει τον ρόλο, είναι ο Jon Voight.

Ο παραγωγός Andrew Brown δηλώνει: “Ο Reagan κατάφερε αξιοσημείωτα πράγματα στη ζωή του, πολλά από τα οποία παραμένουν ακόμα άγνωστα, και που θα εκπλήξουν τους θεατές. Κατάφερε να καταπολεμήσει την τυραννία, χωρίς να χρειαστεί να κάνει πόλεμο”.

Θα πρέπει όμως οι δημιουργοί να προσέχουν, καθώς η εμφάνιση του προέδρου στο περσινό “Lee Daniel’s The Butler”, προκάλεσε αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα για: