Ο Gérard Depardieu στη νέα ταινία του Abdellatif Kechiche - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Gérard Depardieu στη νέα ταινία του Abdellatif Kechiche

Ειδήσεις | 10-5-2014 |

Ο σκηνοθέτης της ‘Ζωής της Αντέλ’ (Blue Is The Warmest Color), Abdellatif Kechiche, ετοιμάζει νέο φιλμ, με πρωταγωνιστή το διάσημο Γάλλο (ή μήπως Ρώσο;) ηθοποιό.

The Real Wound (La Blessure, στα γαλλικά) θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Γαλλο-Τυνήσιου σκηνοθέτη, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου στην Τυνησία.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Γάλλου συγγραφέα François Bégaudeau, La Blessure, la vraie, που αφηγείται την ιστορία του καλοκαιριού ενός δεκαπεντάχρονου εφήβου.

Ο Gérard Depardieu, σε συνέντευξή του, την περασμένη Τετάρτη, στο γαλλικό τηλεοπτικό περιοδικό Télérama, δήλωσε ότι δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία λόγω του Kechiche, τον οποίο θεωρεί ‘παθιασμένο’.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για διάφορα, ξεκινώντας με την ταινία του Abel Ferrara, Welcome to New York, στην οποία πρωταγωνιστεί ως Ντομινίκ Στρος-Καν, και η οποία κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα. Είπε ότι δέχτηκε το ρόλο του Γάλλου πολιτικού για να υπενθυμίσει την ιστορία «της τραγωδίας ενός άνδρα στην κορυφή της εξουσίας και παγιδευμένο από τις παρορμήσεις του, για τις οποίες ουδέποτε προβληματίστηκε, καθότι ήταν υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του.» Από την άλλη πλευρά, φάνηκε ιδιαιτέρως αφειδής στις φιλοφρονήσεις του σχετικά με τον σκηνοθέτη Abel Ferrara, τον οποίο κατατάσσει ανάμεσα σε Fassbinder και Ferreri.

Διαβάστε περισσότερα για: ,