Είστε έτοιμοι για την επιστροφή του Stargate; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για την επιστροφή του Stargate;

Ειδήσεις | 31-5-2014 |

Ναι, ναι, ναι. Επιστρέφει. Και επειδή τον τελευταίο καιρό όλες οι επιστροφές αφορούν τηλεοπτικές παραγωγές, εδώ ευτυχώς μιλάμε για κινηματογραφική επιστροφή. Έτσι MGM και Warner Bros. ετοιμάζουν τριλογία παρακαλώ, βασισμένη στο πρωτότυπο Stargate το οποίο είχαμε δει πριν από ακριβώς 20 χρόνια.

Στις μεγάλες καρέκλες των συντελεστών θα συναντήσουμε, στη σκηνοθεσία τον Roland Emmerich, (“Ημέρα Αναξαρτησίας”, “2012”), οποίος συνυπογράφει το σενάριο με τον Dean Devlin, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή.

Η MGM κρατάει την παραγωγή, με υπεύθυνο τον Jonathan Glickman, πρόεδρο της εταιρίας, ενώ τη παγκόσμια διανομή ανέλαβε η Warner Bros. με υπεύθυνο τον Greg Silverman.

Η πρωτότυπη ταινία είχε πρωταγωνιστές τους  Kurt Russell και James Spader, και έσπασε τότε το ρεκόρ μεγαλύτερου ανοίγματος ταινίας, με 200 εκατομμύρια δολάρια, το πρώτο κιόλας σαββατοκύριακο.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει ο Emmerich τις υποχρεώσεις του σχετικά με το επόμενο sequel, της “Ημέρας Ανεξαρτησίας”, το οποίο γυρίζεται μεν ολόκληρο, αλλά θα παρουσιαστεί σε 2 μέρη.

Διαβάστε περισσότερα για: