Η Dakota Fanning πρωταγωνίστρια σε παραγωγή της Charlize Theron - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Dakota Fanning πρωταγωνίστρια σε παραγωγή της Charlize Theron

Ειδήσεις | 5-5-2014 |

Η εικοσάχρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του αυτοβιογραφικού έργου της Susannah Cahalan, ‘Brain on Fire: My Month of Madness’, σε παραγωγή της Charlize Theron.

Η Fanning θα υποδυθεί τη συγγραφέα του βιβλίου, στην ταινία που θα παρουσιάζει τη δύσκολη μάχη της νεαρής Cahalan με την τρέλα.

Τα δικαιώματα του μπεστ σέλερ έχουν αγοραστεί από την Denver and Delilah, εταιρία παραγωγής της Charlize Theron, η οποία αναμένεται να παίξει ένα δευτερεύοντα ρόλο σε αυτό το αυτοβιογραφικό δράμα.

Το βιβλίο εξιστορεί την εκδήλωση και απότομη πορεία της ασθένειας της συγγραφέως, στην ηλικία των εικοσιτεσσάρων  ετών. Η Cahalan θυμάται να ξυπνά σε ένα νοσοκομείο, μην έχοντας καμία ανάμνηση των γεγονότων του προηγούμενου μήνα, διάστημα κατά το οποίο φαίνεται να είχε ψευδαισθήσεις και βίαια επεισόδια τρέλας.

«Οι εξαντλημένοι γιατροί ήταν έτοιμοι να με εισάγουν σε ψυχιατρική κλινική, στην πραγματικότητα καταδικάζοντάς με σε μια ζωή κλεισμένη σε κλινικές, ή θάνατο,» λέει η Cahalan, «μέχρι που ο Δρ Souhel Najjar, με το παρατσούκλι Dr. House, μπήκε στην ομάδα.»

«Μου ζήτησε να σχεδιάσω ένα απλό σκίτσο,» συνεχίζει, «το οποίο έγινε το κλειδί για τη διάγνωση της κατάστασής μου, η οποία είχε να κάνει με την προσφάτως ανακαλυφθείσα αυτοάνοση ασθένεια, κατά την οποία το σώμα μου επιτίθετο στο μυαλό μου, μια ασθένεια που σήμερα θεωρείται ότι είναι η αιτία των ‘δαιμονισμένων’ σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας.»

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθήστε τη Susannah Cahalan να μιλά για την ασθένεια και την περιπέτειά της.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,