Κάννες Μέρα 1: Φωτο-βιντεοαφιέρωμα από την πρώτη μας μέρα στις Κάννες

Αφιερώματα, Φεστιβάλ | 15-5-2014 |
Φωτο και βίντεο ρεπορτάζ από την πρώτη μας μέρα στις Κάννες. Δείτε την ανταπόκριση του Cinefreaks σε βίντεο και φωτογραφίες.
Βίντεο με τους Cinefreaks στις Κάννες.
Το κεντρικό κτίριο του Festival ή Palais de Festivals.
Η τελευταία μας φωτογραφία από Κάννες για την πρώτη μέρα δεν θα μπορουσε να μην έχει φοίνικα.
Το κόκκινο χαλί λίγο μετά την έναρξη.
Στο εσωτερικό του Palais de Festival, λίγα βήματα από την κριτική επιτροπή και την … Nicole Kidman που μάλλον απογοήτευσε στην Grace του Μονακό.
Από το κόκκινο χαλί της Grace.
H πρώτη ταινία του Official Selection που κάνει πρεμιέρα σήμερα και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από χτες, το αρκετά καλό Timbuktu. Πατήστε για κριτική.
Στο κόκκινο χαλί και πάλι με την Grace…
H Επιτροπή στο κόκκινο χαλί. Σοφία Κόπολα και Τζειν Καμπιόν στο πλάνο μαζί με την Ιρανή ηθοποιό Leila Hatami
Όλη η κριτική επιτροπή μαζί.
Το άδειο κόκκινο χαλί
Ακόμα μια φορά η είσοδος του Φεστιβάλ
Το γκλάμουρ στις Κάννες φτάνει αυστηρά μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο, ακόμα και το προσωπικό ασφαλείας.
Η θάλασσα δεν μας λείπει καθόλου, με τις εκπληκτικές παραλίες του Cote d Azur να μας καλούν να βουτήξουμε, αλλά με εμάς να έχουμε ξεχάσει το μαγιό και να προτιμούμε μάλλον 3-4 ταινίες την μέρα.