Το Bond 24, θα συνδέεται με το Skyfall. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Bond 24, θα συνδέεται με το Skyfall.

Ειδήσεις | 1-5-2014 |

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο σκηνοθέτης του Skyfall  Sam Mendes, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει τον επόμενο Bond.

Αυτό βέβαια έπαψε να ισχύει σχετικά σύντομα, και έτσι ο Mendes, πρόσφατα υπέγραψε για την συνέχεια, το μέχρι στιγμής τιτλοφορούμενο Bond 24, το οποίο θα ξεκινήσει γυρίσματα άμεσα, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες.

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο show του Charlie Rose, και συζήτησαν πολλά θέματα σχετικά με τον Bond, και συγκεκριμένα τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σκηνοθετήσει ακόμα μία ταινία In every educational setting, lessons have a start (recap), middle (learning) and an end (recap/debrief), so why should defensive driving lessons be any different?Completion of a reflective log will probably take no more than 5 minutes. του 007. Ο ίδιος εξήγησε ότι πολλές ιστορίες χαρακτήρων έμειναν ανολοκλήρωτες στο Skyfall, πράγμα που οδήγησε στην ιδέα του να δημιουργηθεί ένα δεύτερο μέρος μίας υπολανθάνουσας δυ-λογίας. Η επόμενη ταινία θα συνδέεται με την προηγούμενη χωρίς να αποτελεί άμεση αφηγηματική συνέχεια. Οι χαρακτήρες δεν θα εμφανίζονται απλώς ακόμη μία φορά, αλλά θα έχουν μεγαλώσει και θα έχουν επηρεαστεί, από τον γεγονότα του Skyfall.

Το Bond 24, όπως είναι ο ανεπίσημος τίτλος μέχρι να βρεθεί ο κανονικός, θα σκηνοθετηθεί από τον Mendes, το σενάριο θα υπογράφει ο John Logan, και θα δούμε Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris και Ben Whishaw. Αναμένεται στις αίθουσες 23 Οκτωβρίου 2015 στη Μεγάλη Βρετανία, και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, στις Η.Π.Α.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Sam Mendes :

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,