Απολογισμός για την τρίτη σεζον του "Homeland" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Απολογισμός για την τρίτη σεζον του “Homeland”

Ειδήσεις | 3-5-2014 |

Είναι πια παραδοσιακό, όταν τελειώνει μία season για σειρά στις ΗΠΑ, να μαζεύονται οι δημιουργοί και το cast, και να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς, καθώς και να απαντάνε σε ερωτήσεις του κοινού. Έτσι έκανε και ο δημιουργός του Homeland, Alex Gansa , και ήταν λογικό η συζήτηση να πάει στον χαρακτήρα του Damian Lewis. Ακολουθεί major spoiler για αυτό αν δεν έχετε δει το φινάλε της τρίτης σεζόν, σταματήστε την ανάγνωση εδώ.
Οι δημιουργοί ξεκαθάρισαν το γεγονός ότι το φινάλε της τρίτης σεζόν δεν χωρεί αμφισβήτησης, και ότι ο Brody είναι νεκρός. Κρεμάστηκε και οι πιθανότητα να τον αναστήσουν δεν υπάρχει, παρόλες τις επιθυμίες του κοινού, για ανατροπή στην έναρξη του τέταρτου κύκλου.

Ο Gansa δηλώνει:”Έχω λάβει μηνύματα τα οποία με ενημερώνουν για μία ιστορία που υπάρχει στον τύπο, σχετικά με ένα άνθρωπο που κρεμάστηκε στο Ιράν, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχε πεθάνει και το κατάλαβαν όταν άρχισαν να κουνιούνται τα δάχτυλά του στο νεκροτομείο. Ο θάνατος του Broody, ήταν αποφασισμένος από την αρχή της season. Βασικά, προσπαθούσαμε να τον ξεφορτωθούμε από την αρχή της σειράς. Ο σχεδιασμός για το πως θα γίνει άλλαξε στην πορεία, αλλά το γνωρίζαμε. Στην αρχή σκεφτήκαμε πως ο Saul (ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Mandy Patinkin) θα μπορούσε να σκοτώσει τον Brody. αλλά έγινε ξεκάθαρο πως η Carrie έπρεπε να τον στείλει κάπου από όπου και δεν θα επιστρέψει. Ο μόνος τρόπος να έμενε στη σειρά θα ήταν να του δοθεί πολιτικό άσυλο στο Ιράν”.

Η Claire Danes ήταν επίσης παρούσα, και ενώ παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την υπόθεση της 4ης σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα στο Cape Town, σημείωσε ότι η στεναχώρια της που δεν θα έχει παρέα τον Lewis, θα επηρεάσει την ερμηνεία της.

“Δεν νομίζω ότι θα καταλάβω, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ότι ο Damian, δεν θα είναι εκεί να με κοροιδεύει στο μακιγιάζ. Νομίζω ότι η Carrie έκρυψε πολλά συναισθήματα, και αυτό θα φανεί στον επόμενο κύκλο. Ρεαλιστικά πάντως, ο Brody, ήταν κατακερματισμένος με έναν μη αναστρέψιμο τρόπο”.

Ο Gansa πάντως χρέωσε την επιτυχία της σειράς στη χημεία μεταξύ του πρωταγωνιστικού διδύμου. Και αυτό το μαρτυρούν ίσως οι δύο back to back Χρυσές Σφαίρες της Danes.

Νεότερα για τον επόμενο κύκλο αναμένονται σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,