Το The Hateful Eight ζωντανεύει τελικά στο LACMA - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το The Hateful Eight ζωντανεύει τελικά στο LACMA

Ειδήσεις | 5-4-2014 |

Τέλος η αναμονή. Μόλις μάθαμε τα νέα σχετικά με το σενάριο για το The Hateful Eight. Ο σεναριογράφος του, Quentin Tarantino, αποφάσισε να σκηνοθετήσει μια on stage ανάγνωσή του στο Μουσείο Τέχνης του Λος Άντζελες (LACMA), σε συνεργασία με τον οργανισμό Film Independent.

Και τι δεν έχει τραβήξει αυτό το σενάριο! Μόλις το ολοκλήρωσε, ο Αμερικανός σκηνοθέτης άρχισε να αναζητά συνεργάτες και ομάδα για να αρχίσει γυρίσματα. Οι διαδικασίες όμως σταμάτησαν όταν, γύρω στο Γενάρη, ο Tarantino (και όλος ο κόσμος) έμαθε ότι το σενάριο διέρρευσε, οπότε και πάρθηκε η απόφαση να γίνει βιβλίο. Μετά όμως μάθαμε ότι άλλαξε και πάλι γνώμη και ότι του αρέσει τόσο πολύ που θέλει να το γυρίσει οπωσδήποτε, παρά την κυκλοφορία του στο ίντερνετ.

Τελικά, την Πέμπτη 24 Απριλίου, ορισμένοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια θεατρική ανάγνωση του βασανισμένου σεναρίου The Hateful Eight, σε σκηνοθεσία φυσικά του Tarantino και με cast ηθοποιών που διάλεξε πολύ προσεκτικά ο ίδιος, τα ονόματα των οποίων δε θα ανακοινωθούν παρά την τελευταία στιγμή.

Κάτι τέτοιο βέβαια συμβαίνει πολύ σπάνια, και δυστυχώς θα παρουσιαστεί μόνο μία φορά, δε θα βιντεοσκοπηθεί, ούτε και θα μεταδοθεί σε live streaming.

Το The Hateful Eight είναι ακόμα ένα γουέστερν: εκτυλίσσεται και πάλι στο Far West και ακολουθεί δύο κυνηγούς κεφαλών, ένα λιποτάκτη αξιωματικό και μια κατάδικο που εγκλωβίζονται σε ένα έρημο σαλούν, όταν η άμαξά τους εκτροχιάζεται.

Τα έσοδα από αυτή τη βραδιά, θα διατεθούν για την ανάπτυξη των εκδηλώσεων του Film Independent στο LACMA.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,