Το ABC, ψηφίζει Marvel. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το ABC, ψηφίζει Marvel.

Ειδήσεις | 15-4-2014 |

Agents of S.H.I.E.L.D. δεν ήταν η επιτυχία που το ABC περίμενε, αλλά το δίκτυο δεν είναι έτοιμο να παρατήσει τη σχέση του με την Marvel. Απεναντίας, ετοιμάζει και άλλο Project.

Ο λόγος για το Agent Carter το οποίο ενδέχεται να ξεπεράσει το στάδιο του πιλοτικού, και να πάρει το πράσινο φως για να γίνει σειρά, η οποία μάλλον θα προβληθεί μαζί με την, χωρίς να είναι σίγουρη ακόμα, 2η σεζόν των Agents of S.H.I.E.L.D.

Οι πιθανότητες αλλά και οι κατάσκοποι, λένε ότι η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται, αν όχι ταυτόχρονα με τον προκάτοχό του, στο χειμερινό διάλειμμα της σειράς εκεί γύρω στα Χριστούγεννα.

Agent Carter ξεκίνησε σαν ανεξάρτητη μικρού μήκους, στα extras του Blu-Ray DVD, του Iron-Man 3, ακολουθώντας τα γεγονότα του πρώτου Captain America, και το κυνηγητό για τη σύλληψη του Zodiac.

Το όλο εγχείρημα είναι σε συζητήσεις από πέρσι, το σενάριο ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες, αλλά ακόμα μένει η υπογραφή του ABC, το οποίο όμως δείχνει να θέλει η σειρά να πραγματοποιηθεί, και χωρίς καν να περάσει από το πειραματικό στάδιο του πιλότου.

Η Marvel από την άλλη φαίνεται να μην μπορεί να πετύχει τηλεοπτικά την κινηματογραφική της επιτυχία. Αυτή τη στιγμή ήδη προετοιμάζει για το Netflix, DareDevil, Jessica Jones, Iron Fist, και Luke Cage.

Η μαρβελική συνέχεια επί της μικρής οθόνης.

Διαβάστε περισσότερα για: ,