Οι ταινίες της Miramax, πλέον και online. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες της Miramax, πλέον και online.

Ειδήσεις | 24-4-2014 |

Ταινίες από την βιβλιοθήκη της Miramax θα είναι σε λίγο καιρό διαθέσιμες online σε οικιακές αλλά και φορητές συσκευές μέσου των ιδιόκτητων καναλιών της εταιρείας, σε συνεργασία με τον πάροχο Internet της AOL.

“Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την στρατηγική περιεχομένου μας, ώστε να περιλαμβάνουμε όλες τις οθόνες αλλά και τις κατάλληλες εμπειρίες. Με τη συνεργασία μας με τη Miramax, δημιουργούμε μία επέλαση στην βιομηχανία του κινηματογράφου, δημιουργώντας μία κινηματογραφική εμπειρία από το αποκλειστικό μας υλικό, σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή. Έχοντας στο πλευρό μας τη Miramax σημαίνει ότι φέρνουμε το καλύτερο και πολυβραβευμένο υλικό της εταιρείας σε μια μορφή ευκόλως προσβάσιμη στους καταναλωτές”. Τάδε έφη ο πρόεδρος της AOL Video, Ran Harnevo.

Οι διαθέσιμες ταινίες θα ανανεώνονται μηνιαίως, με τους χρήστες της AOL, να μαθαίνουν και να ενημερώνονται από τις ενημερώσεις του παρόχου τους.

“Το να δημιουργήσουμε ένα κανάλι της Miramax στο δημοφιλές AOL On Network, είναι ένα εξαιρετικό βήμα ώστε να μείνουμε πιστοί στους fans μας και να προωθήσουμε το υλικό μας σε νέες πρωτοποριακές πλατφόρμες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το AOL, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε και στους fans αυτού του παρόχου, την ίδια εμπειρία”, συμπλήρωσε ο Beth Minehart, υπεύθυνος ψηφιακής διανομής της Miramax.

Ο κινηματογραφικός κολοσσός της Miramax, έχει ήδη συμφωνίες με Netflix και Amazon, έχοντας να προσφέρει πάνω από 700 τίτλους, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον μία νέα μόδα αρχίζει να δημιουργείται. Άραγε ποιος θα ακολουθήσει; H εταιρεία πάντως δήλωσε ότι θέλει να ξεκινήσει και αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές. Άντε να δούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: