Νέα για τον Sherlock - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα για τον Sherlock

Ειδήσεις | 29-4-2014 |

H  τρίτη σαιζόν του Sherlock  ήρθε και πέρασε με τόσο μεγάλη ταχύτητα που σχεδόν δεν την απολαύσαμε. Είναι γνωστό ότι οι δημιουργοί της σειράς Steven Moffatt  και Mark Gatiss έχουν την πρόυθεση να γυρίσουν και τέταρτη σαιζόν για τη σειρά. Το πρόβλημα όμως προκύπτει όταν προσπαθούν να συγκεντρώσουν τους πρωταγωνιστές γεγονός αδύνατο αφού οι καριέρες και των δύο (Cumberbatch, Freeman) έχουν εκτοξευθεί. Η σειρά τριών επεισοδίων που αντιστοιχούν σε μια σαιζόν είναι σα να γυρίζουν τρεις ταινίες στη σειρά πράγμα που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Αλλά τι θα λέγατε για ένα επεισόδιο που θα ενώνει τις σαιζόν 3 και 4; Ο Freeman λέει ότι η πρόταση έχει ήδη γίνει και εκείνος είναι θερμός υποστηρικτής.

Στην προώθηση του  Fargo,  ο Freeman δήλωσε:

“Ο Mark Gatiss μπορεί να με δείρει, αλλά υπάρχει η ιδέα για ένα σπέσιαλ επεισόδιο, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Καθώς άκουγα την ιδέα σκεφτόμουν “Απλά πρέπει να το κάνουμε!”. Δε ξέρω πότε θα καταφέρουμε να το κάνουμε δυστυχώς. Είναι πραγματικά φανταστικό αλλά αλήθεια δεν ξέρω πότε πρόκειται να γίνει.”

Η δήλωση αυτή έγινε αφού ο Freeman είπε στην εφημερίδα The Guardian  ότι δε γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την τέταρτη σαιζόν του Sherlock:

“Δεν ξέρω, πραγματικά εύχομαι να ήξερα. Νόμιζα ότι το σχέδιο ήταν να αρχίσουμε το φθινόπωρο αλλά από ότι φαίνεται αυτό δεν υφίσταται. Όλοι είμαστε απασχολημένοι. Εγώ πάντως είμαι έτοιμος και είμαι εδώ. Εξαρτάται αν θές να βρεις χρόνο για αυτό. Ελπίζω να βρούμε  γιατί λατρεύω τη σειρά.”

Τι θα γίνει λοιπόν; Θα πάρουμε μια δόση Sherlock; Τι προτιμάτε λίγο Sherlock έτσι για να μη ξεχνιόμαστε ή αναμονή μέχρι δε ξέρω και εγώ πότε; Μήπως η σειρά καταλήξει να αποτελείται από αυτόνομες τηλεταινίες;

Διαβάστε περισσότερα για: