Η Sandra Bullock, θα πάιξει με τα Tupper της - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sandra Bullock, θα πάιξει με τα Tupper της

Ειδήσεις | 29-4-2014 |

Τελευταία της εμφάνιση σε διαστημική περιπέτεια. Επόμενο βήμα: βιογραφία μίας από τις σημαντικότερες γυναίκες στην ιστορία του Marketing. Της Brownie Wise, υπεύθυνης πωλήσεων της Tupperware.

Η Bullock είναι η πρώτη επιλαχούσα στο να παίξει αυτή τη γυναίκα, και έχει πέσει σε καλά σκηνοθετικά χέρια, εκείνα της Tate Taylor, του εξαιρετικού, “The Help”, με τους David Hoberman και Todd Lieberman της Mandeville, να υπογράφουν την παραγωγή.

Το υλικό υπάρχει, και η παραγωγή ψάχνει στούντιο και διανομή. Φημολογείται ότι ο πρώτος σταθμός θα είναι η Disney.

Το σενάριο, το οποίο έχει γραφτεί από την ίδια την Taylor, είναι βασισμένο στο “Tupperware Unsealed”, ένα βιβλίο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, από τον Bob Kealing. Σκηνοθέτης και Bullock, έχουν ήδη συζητήσει, αλλά ακόμα επίσημο δεν είναι τίποτα.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τον Earl Silas Tupper, αλλά έγινε γνωστή μέσα στην δεκαετία του 50, όταν η υπεύθυνη πωλήσεων Brownie Wise σκέφτηκε την ιδέα των “κατ’ οίκων επιδήξεων” ή αλλιώς τα γνωστά “Tupperware Parties”. Τα tupper έγιναν το ίδιο γνωστά με τη Wise, και η ίδια γίνεται η πρώτη γυναίκα επαγγελματίας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του Business Week. Η Tupperware φοβούμενη ότι η Wise, αποκτά περισσότερη φήμη από το προϊόν, την διώχνει από την εταιρεία, και προσπαθεί να σβήσει όλα τα αρχεία που την αφορούν. Εκείνη δεν μπόρεσε να το αντέξει, συν του ότι αποτέλεσε ένα από τα πρώτα θύματα των κυμάτων σεξισμού, που ξέσπασαν στις Η.Π.Α. λίγο μετά τον 2ο Παγκόσμιο.

Εμείς αναμένουμε κάθε δουλειά της Sandra, με ανυπομονησία. Μέχρι τότε, παίξτε και εσείς με τα ταπεράκια της μαμάς.

Διαβάστε περισσότερα για: