Οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ του MacBeth - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ του MacBeth

Ειδήσεις | 18-4-2014 |

Οι πρώτες φωτογραφίες των Michael Fassbender και  Marion Cotillard ως Μάκβεθ και λαίδη Μάκβεθ αντίστοιχα κυκλοφόρησαν! Το επερχόμενο φιλμ είναι σε παραγωγή της See-Saw Films και σκηνοθετείται από τον Justin Kurzel και φυσικά είναι βασισμένο σε ένα από τα διασημότερα έργα του Shakespeare.

H Daily Mail βρέθηκε στο χώρο των γυρισμάτων γύρω από το παρεκκλήσι του Ely το οποίο αντικαθιστά το κάστρο του Dunsinane , και μίλησε με τον Fassbender για το πώς πρόκειται να απεικονίσουν  την ιστορία του ζευγαριού σ’αυτήν την προσαρμογή. Η απάντηση είναι άκρως ενδιαφέρουσα :

“Εκείνος υποφέρει από μετατραυματικό στρες. Ταιριάζει απόλυτα αν σκεφτείς! Και μου έβαλε ο Justin αυτή τη σκέψη! Αυτή κατάσταση είναι κάτι που εμείς τον γνωρίζουμε. Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο το ονόμασαν « κόπωση στη μάχη»  και ήταν πιθανώς ακόμα πιο τρομακτικό την εποχή του Μάκβεθ που σκότωναν με γυμνά χέρια η με μια λεπίδα που έσκιζε τα σώματα. Εκείνος έχει τις ψευδαισθήσεις και χρειάζεται να επιστρέψει στη βία για να βρει κάποιου είδους απάντηση ή ειρήνη.”

Macbeth

Έπειτα υπάρχει και το γεγονός ότι ο Μάκβεθ έχασε ένα παιδί και αυτό διέρρηξε τη σχέση του με τη σύζυγο του που εδώ αναφέρεται ως Λαίδη Μ:

“Ήταν μακριά και όταν επιστρέφει βλέπουμε τη σχέση τους κατεστραμμένη. Έχασαν ένα παιδί και δεν υπήρχε χρόνος γι αυτούς για να θρηνήσουν γιατί ήταν μακριά λόγο της εκστρατείας Lady M είναι απελπισμένη για επανασύνδεση και αρχικά την κάνουν , βέβαια η πόρτα στο σκοτάδι και τη βία έχει ανοίξει ήδη.”

Αυτός είναι εν μέρει και ο λόγος που δολοφονούν τον Duncan , ελπίζοντας πως αυτή η τρομερή πράξη θα τους ξαναφέρει κοντά.

Το σχέδιο είναι να γίνει μια , όσο το δυνατόν , αυθεντική ταινία. Όλο το cast μιλάει σε σκοτσέζικους τόνους εκτός από τη Λαίδη Μάκβεθ , που η γαλλική προφορά της Cotillard  θα εξηγηθεί με τον χαρακτήρα της να έχει περάσει καιρό στη γαλλική αυλή.

Το πρώτο πλάνο για έξοδο της ταινίας στις αίθουσες είναι για τις αρχές του 2015.

macbeth

Διαβάστε περισσότερα για: , ,